Οι «πράσινες» υποψηφιότητες

Οι «πράσινες» υποψηφιότητες

Υποψηφιότητα για τα καλύτερα τέρματα της σεζόν, θέτουν αυτά του Τζιμπρίλ Σισέ με την Skoda Ξάνθη και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την Κέρκυρα.

Τα τέρματα των δύο παικτών του Παναθηναϊκού, βρίσκονται μεταξύ των υποψηφιοτήτων για το ωραιότερο γκολ του πρωταθλήματος. Το ένα ανήκει στον «συνήθη ύποπτο» Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος άλλωστε έχει σκοράρει 20 φορές στην φετινή Super League, οπότε δύσκολα θα απουσίαζε από τη σχετική λίστα. Μάλιστα ο Γάλλος διεκδικεί ακόμα το βραβείο του MVP, καθώς αναδέχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρώτος σκόρερ.

Το άλλο γκολ ανήκει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το πέτυχε την 27η αγωνιστική, όταν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δημήτρη Κωσταντόπουλου.

 

Οι υποψήφιοι για MVP

MVP1: Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός)
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αποτελώντας την πλέον αξιόπιστη επιθετική λύση του Παναθηναϊκού.

MVP2: Αριέλ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός)

MVP3: Καλίφα Πάπα Σανκαρέ (Ολυμπιακός Βόλου)
Ο 27χρονος από τη Σενεγάλη έδωσε τα διαπιστευτήριά του με την πρώτη του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάνω του στηρίχθηκε το αμυντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου (25 συμμετοχές - 3 γκολ).

MVP4: Τζαμέλ Αμπντούν (Καβάλα)
Ο Αλγερινός μέσος «ανέβασε» τις ποδοσφαιρικές μετοχές του, μέσα από ένα σύνολο εντυπωσιακών εμφανίσεων. Ήταν ο μοναδικός που αναδείχθηκε τρεις φορές MVP - OΠΑΠ τη φετινή χρονιά.

MVP5: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Κέρκυρα)
Μετά από μια αξιοπρεπή παρουσία στα γήπεδα της Αγγλίας, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας. Μπορεί η άμυνα των Φαιάκων να δέχθηκε 40 γκολ, αλλά ο 33χρονος πορτιέρο έσωσε άλλα τόσα.

Οι υποψήφιοι για το καλύτερο γκολ

ΓΚΟΛ1: Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ)
6η αγωνιστική: Ο 25χρονος μέσος έβαλε τη «σφραγίδα» του σε ένα ακόμα ματς της ΑΕΚ, καθώς με ένα φοβερό σουτ από 40 μέτρα πέτυχε το δεύτερο γκολ της «Ένωσης» στον αγώνα με τον Αρη, με τον Σηφάκη να μην μπορεί να αντιδράσει.

ΓΚΟΛ2: Λέιτε Μαρσελίνιο (Ξάνθη)
11η αγωνιστική: O Μαρσελίνιο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Ξάνθης με 2-0 επί του Πανσερραϊκού, καθώς με εξαιρετική ατομική ενέργεια σημείωσε το πρώτο γκολ για τους ακρίτες.

ΓΚΟΛ3: Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός)
16η αγωνιστική: Με υπέροχο πλασέ, ο Τζιμπρίλ Σισέ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης.

ΓΚΟΛ4: Ράφικ Τζιμπούρ (Ολυμπιακός)
27η αγωνιστική: Με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και θαυμάσιο τελείωμα, ο Τζιμπούρ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (6-0), κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του.

ΓΚΟΛ5: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός)
27η αγωνιστική: Με εκπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημάδεψε το αριστερό «Γ» του Κωνσταντόπουλου, ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα.

-Υποψηφιότητα για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή θέτουν οι Τάκης Λεμονής, Σάκης Τζιώλης και Ερνέστο Βαλβέρδε.



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved