Συν δυο στη λίστα…

Συν δυο στη λίστα…

Η μεταγραφολογία δεν έχει τελειωμό στον Ολυμπιακό, με τους Γιόχαν Ελμάντερ και Νέλσον Βαλντέζ να είναι τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στην μακρά λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πάρει τον τίτλο και έχοντας ήδη στρέψει το βλέμμα τους στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, είναι βέβαιο ότι έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις παικτών που θα ενισχύσουν τις γραμμές της ομάδας, σύμφωνα πάντα με τα «θέλω» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο τεχνικός των πρωταθλητών θα ζητήσει την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, καθώς οι απαιτήσεις τη νέα σεζόν θα είναι αυξημένες λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και της παράλληλης διεκδίκησης ενός ακόμα νταμπλ στην Ελλάδα.

Έτσι, στον Πειραιά ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζουν λύσεις για τη «γραμμή κρούσης» της ομάδας με το όνομα του Γιόχαν Ελμάντερ να είναι ένα από αυτά που υπάρχουν στη λίστα των «ερυθρόλευκων». Ο Σουηδός στράικερ της Μπόλτον έχει «γεμάτες» χρονιές στην Premier League, αν και δε σκοράρει τόσο συχνά, κάτι που σημαίνει ότι είναι αξιόπιστη λύση ενώ το πλέον θετικό στην υπόθεση του 30χρονου φορ είναι ότι θα μείνει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα κι έτσι ο Ολυμπιακός θα μπορεί με μια προσφορά της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο να τον πείσει να υπογράψει.

Σε ό,τι αφορά τον Ελμάντερ, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ακόμα μια παράμετρος που έχουν εξετάσει οι «ερυθρόλευκοι» και που μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Ο Ελμάντερ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Όλαφ Μέλμπεργκ κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα μπορεί να μιλήσει με έναν άνθρωπο που ήδη έχει συνεργαστεί ενώ και ο διεθνής αμυντικός θα μπορεί να πει καλά λόγια στον Ελμάντερ για τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, για την επιθετική γραμμή υπάρχει και το όνομα του Νέλσον Βαλντέζ της Χέρκουλες, με τον Παραγουανό ωστόσο να έχει συμβόλαιο ως το 2013 με την ισπανική ομάδα. Αυτό δε θα είναι όμως εμπόδιο αν η Χέρκουλες υποβιβαστεί στην Segunda Division, αφού δε θα μπορεί να συντηρεί ένα τόσο «βαρύ» συμβόλαιο στις τάξεις της.

Ρόλο και στις δύο υποθέσεις αναμένεται να παίξει η ενδεχόμενη παρουσία του Μαθία στον Ολυμπιακό, αφού τόσο η ισπανική όσο και η αγγλική αγορά είναι από αυτές που γνωρίζει πολύ καλά και μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν καλές συμφωνίες για παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Τέλος, πλην της επιθετικής γραμμής κυκλοφορούν και φήμες για παίκτες που θα δει στην Ισπανία κατά την παραμονή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε και που μπορεί υπό προϋποθέσεις να αποτελέσουν στόχους του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ισπανικές πηγές αναφέρουν ότι ο «τσινγκούρι» θα δει τρεις παίκτες της Αλμερία, τους Κρουσάτ, Μπερναντέλο και Μπαμί, ενώ πάντα στα υπόψη για τη μεσαία γραμμή παραμένουν πάντα οι Σάντσεζ και Κάλστρομ με τους Μπατάλια και Αμαλφιτανό να βρίσκονται στα υπόψη και τον Αγκουϊάρ στις δεύτερες επιλογές των Πειραιωτών.



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved