«Επιστρέφω για να παίξω!»

«Επιστρέφω για να παίξω!»

Έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, εμφανίζεται μέσω του OnSports, ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ, τόνισε ότι είναι δύσκολο για την ομάδα του Ηρακλείου να πάρει την απευθείας άνοδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο άδειο γήπεδο του φιλικού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα.

Για το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ:

«Περιμέναμε να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει ο κόσμος, κάτι που δεν έγινε και μας στεναχώρησε πολύ. Βέβαια, ήταν μια δύσκολη ημέρα, καθώς τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά και κάποιοι ήταν στις δουλειές τους».

Αν μπορεί ο ΟΦΗ να πάρει την απευθείας άνοδο:

«Κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο. Απομένουν τρία παιχνίδια και ο ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό δεν δείχνουν ότι μπορεί να χάσουν τις πρώτες δύο θέσεις. Όμως η ελπίδα υπάρχει, καθώς στο πρωτάθλημα της Football League είναι όλα πιθανά. Αν δεν πάρουμε την απευθείας άνοδο, σίγουρα θα βγούμε πρώτοι στα play off. Ξέρουμε τις δυσκολίες, όμως έχουμε καλή ομάδα. Φέτος είναι η χρονιά μας».

Για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ:

«Πιστεύω πως η διοίκηση δεν θα αφήσει έτσι την ομάδα, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Εμείς από κει και πέρα προσπαθούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας τα οικονομικά προβλήματα και να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε ακόμη τρεις αγώνες και θα τα δώσουμε όλα».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ:

«Συμφωνώ απολύτως με τον πρόεδρο. Κανονίσαμε φιλικό αγώνα με έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ, όμως ο κόσμος δεν ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει. Εγώ το δικαιολογώ γιατί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος ο κόσμος πάντα μας στηρίζει».

Αν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του:

«Είχε γίνει ένα θέμα με τον Νίκο Αναστόπουλο, όμως μου είχε πει ότι με υπολογίζει κανονικά και είναι ευχαριστημένος από την δουλειά μου. Από κει και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή να με χρησιμοποιεί και δεν μπορώ να παρέμβω. Συνεχίζω την προσπάθεια που κάνω, ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι και τι μπορώ να δώσω».

Αν με την φυγή του Ντουντού από τον Ολυμπιακό, έχει ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του:

«Θέλω και πιστεύω ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Πλέον είμαι πιο ώριμος και πιστεύω ότι μπορώ να βρω θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Πρέπει η ομάδα να πιστέψει στα δικά της παιδιά, όπως και όλες οι ομάδες βέβαια, γιατί όπως βλέπουμε υπάρχει οικονομική κρίση».

Τέλος, ο Γιώργος Κατσικογιάννης θέλησε να ευχηθεί μέσω του OnSports καλό Πάσχα: «Θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved