«Θέλω κι άλλες κούπες»

«Θέλω κι άλλες κούπες»

Ο πρώτος τίτλος λένε ότι είναι ο πιο γλυκός. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Φετφατζίδη, αν και ετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο.

Για τον… Μέσι του Ολυμπιακού τα λόγια φαντάζουν φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ήταν ο πρώτος του στην μέχρι σήμερα καριέρα του. Ο Γιάννης Φετφατζίδης γεύτηκε και αυτός, με τη σειρά του, το «νέκταρ» της κατάκτησης του τίτλου και του άρεσε τόσο πολύ που ανυπομονεί για τον επόμενο. Ο 20άχρονος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» έχει αρχίσει να σκέφτεται την προετοιμασία, καθώς θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και ν’ αποτελέσει βασικό μέλος της νέας ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε ακόμα για την αγαπημένη του θέση, το γκολ που πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι με την Λάρισα, τον Βαλβέρδε, αλλά και τον Ιμπαγάσα…
«Ήταν μια σχεδόν γεμάτη χρονιά για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν μπορεί να υπάρχει κάποιο άλλο συναίσθημα. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας πάνω απ’ όλα και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας», είπε αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου και στη συνέχεια στάθηκε, μετά από σχετική ερώτηση, στην αγαπημένη του θέση. «Για μένα, η θέση που μου ταιριάζει είναι δεξιά. Είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα, όμως, ο προπονητής μπορεί να με βάλει όπου θέλει και εγώ θα δώσω και πάλι τον καλύτερο μου εαυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Για τα όνειρά του τόνισε: «Εύχομαι να παίρνουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα γιατί είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός. Προσωπικός μου στόχος είναι επίσης ο ίδιος και έχει ο Θεός. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. Να είμαστε πάνω απ’ όλα καλά, Πρωτάθλημα, Κύπελλο, καλές εμφανίσεις και όσο το δυνατόν περισσότερες κούπες».
Για το γκολ επί της Λάρισας και τον τρόπο με τον οποίο το πανηγύρισε, είπε: «Το ήθελα πολύ αυτό το γκολ. Είναι γεγονός αυτό. Το έψαχνα πολύ. Είχα τρία δοκάρια φέτος και είχα τρελαθεί. Τέλος καλά, όλα καλά».

Για τη νέα χρόνια και για το αν ο ίδιος περιμένει ότι θα είναι ακόμα καλύτερος τόνισε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος. Θα τα δώσω όλα στην προετοιμασία γιατί είναι το παν. Πιστεύω ότι θα βελτιωθώ. Θα είμαι καλύτερος».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναφέρθηκε και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να… βάλει, γι’ άλλη μια φορά, τα πράγματα στην θέση τους. «Πιστεύω ότι ο κ. Βαλβέρδε είναι ο καταλληλότερος για τον Ολυμπιακό. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Δείχνει διάθεση στις προπονήσεις. Είναι επαγγελματίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μείνει», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δεν τίθεται ζήτημα ότι εγώ μπορεί να είμαι στενοχωρημένος ή τσακωμένος και άλλα τέτοια πράγματα. Προς Θεού. Δεν είναι δυνατόν. Προχωράμε με τον κ. Βαλβέρδε και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για τον Αριέλ Ιμπαγάσα και την συνεργασία του στις προπονήσεις, είπε: «Μου μαθαίνει πάσες. Τον θαυμάζω. Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής. Έχει πολύ μυαλό. Πιστεύω ότι όλοι θα ήθελαν να μοιάσουν στον Αριέλ», ενώ σε ό, τι αφορά στον MVP του Ολυμπιακού, ο 20άχρονος ποδοσφαιριστής χάρισε τον… τίτλο σε δύο συμπαίκτες του. «Δύο νομίζω ήταν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φέτος. Ο Κέβιν Μιραλάς και ο Αριέλ Ιμπαγάσα», τόνισε χαρακτηριστικά.



Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved