«Τηρούμε το καταστατικό»

«Τηρούμε το καταστατικό»

Για τα οικονομικά του συλλόγου μίλησαν οι Θωμάς Γιαννόπουλος και Γιώργος Μποτζώρης στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου.

Ο Υπεύθυνος Νομικών Υποθέσεων της Λέσχης Φίλων Άρη, Θωμάς Γιαννόπουλος και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Φορέα, Γιώργος Μποτζώρης, με αφορμή την Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσαν στον «ΑΡΗΣ FM»:

Αρχικά, ο Θωμάς Γιαννόπουλος, ξεκίνησε την αναφορά του μιλώντας για τις διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν ενόψει της Γενικής Συνέλευσης λέγοντας:

«Φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ακολουθούμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες πάντα βάσει του καταστατικού της Λέσχης το οποίο υπάρχει από το 2006 και έχει υποστεί συγκεκριμένες τροποποιήσεις. Προχωράμε όλες τις διαδικασίες πάντα βάσει των καταστατικών διατάξεων, τις οποίες τηρούμε ευλαβικά.

Όσοι θέλουν να εγγραφούν στη Λέσχη ώστε να συμμετέχουν στη συνέλευση θα πρέπει να το κάνουν 60 ώρες πριν. Την ημέρα της συνέλευσης θα υπάρχουν σταντ που θα αφορούν όσους θέλουν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει διάταξη στο καταστατικό της Λέσχης που να αναφέρει ότι η συνέλευση γίνεται τέλος Μαΐου και δεν υπήρξε ποτέ τέτοια αναθεώρηση. Στις προηγούμενες εκλογές η συνέλευση ήταν πάλι έκτακτη. Η συνέλευση αποφασίστηκε να γίνει τη συγκεκριμένη ημερομηνία (σ.σ. 11 Μαΐου) διότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς».

Αναφορικά με την κατάθεση θεμάτων συζήτησης ή αποριών στη Γενική Συνέλευση τόνισε: «Τα στάδια είναι τρία. Το πρώτο είναι να ανακοινωθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεκαπέντε μέρες πριν τη γενική συνέλευση. Το δεύτερο είναι ότι όποιος θέλει να υπάρχει κάποιο θέμα γραμμένο ως θέμα ημερήσιας διάταξης μπορεί να το στείλει στη γραμματεία της Λέσχης εγγράφως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πέντε μέρες πριν τη συνέλευση.

Το τρίτο έχει να κάνει με το άνοιγμα του καταλόγου των ομιλητών κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. Τα θέματα που θα αναφερθούν δεν είναι στο πλαίσιο της ημερήσιας διάταξης, καθώς αυτά θα ειπωθούν μετά. Ο λόγος θα μπορεί να παρθεί μέχρι να αρχίσει ο οικονομικός απολογισμός και φυσικά μετά θα υπάρξουν ερωτήσεις. Οτιδήποτε τεθεί ως απορία πάνω σε αυτό θα πρέπει να τεθεί εκ των υστέρων. Κάποια ερωτήματα είναι κοινά και είναι καλό να διατυπωθούν γραπτά προκειμένου να υπάρξει μια συγκροτημένη απάντηση».

Ο Γιώργος Μποτζώρης από την πλευρά του αρχικά μίλησε για τη συνεργασία του Φορέα με την ΠΑΕ Άρης λέγοντας: «Η συνεργασία μεταξύ της Λέσχης και του ΔΣ της ΠΑΕ Άρης είναι πολύ καλή σε ότι έχει να κάνει με την ανταλλαγή πληροφοριών των οικονομικών δεδομένων της ομάδας. Την στιγμή που οι αγωνιστικές έχουν τελειώσει και η ΠΑΕ έχει πάρει την αδειοδότηση θεωρήσαμε ότι μπορεί να μας ενημερώσει σχετικά με τα δεδομένα που υπάρχουν στο σύλλογο».

Σχετικά με την ημέρα διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είπε: «Στη σχετική δημοσκόπηση που κάναμε, η πλειοψηφία των μελών προτιμά η συνέλευση να γίνει την Τετάρτη. Ας μη ξεχνάμε όμως ότι είναι αναγκαίο να βρεθεί και ο χώρος που να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Πρέπει όλοι να έρθουν με διάθεση και να φύγουν σοφότεροι, έχοντας διαμορφώσει εικόνα για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του συλλόγου. Το σημαντικό είναι να ακούσουν. Να κρίνουν αυτά που θα ακούσουν, να δουν τι τους εκφράζει και να διατυπώσουν τα ερωτήματά τους».

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ υπογράμμισε: «Αν υπήρχε η επίσπευση των διαδικασιών από την αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ θα είχαμε μαζέψει ακόμα μεγαλύτερο ποσό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είμαστε όλοι περήφανοι γιατί ήταν μια διαδικασία που πήγε εξαιρετικά».

Τέλος, για την σύσταση επιτροπής διαφάνειας και τη σχετική πρόταση που υπάρχει έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Η σύσταση της επιτροπής διαφάνειας απαξιώνει το ΔΣ της Λέσχης. Έχει υπάρξει πρόταση για σύσταση αυτής της επιτροπής όμως δεν είναι σύννομο να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι μια ιστορία που ξεκινάει και δεν τελειώνει πουθενά, δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτι τέτοιο».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved