Πογέτ: «Συγχαρητήρια στους διαιτητές»

Πογέτ: «Συγχαρητήρια στους διαιτητές»

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε συγχαρητήρια στους πάντες και παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αρχικά τόνισε:

«Πρώτα από όλα όπως θα φαντάζεστε, όλοι είμαστε χαρούμενοι. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους έπαιξαν. Και τους παίκτες των δύο ομάδων και τους διαιτητές. Όπως έχω πει, ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα ποτέ. Για κάποιο λόγο ο Ολυμπιακός είναι πρώτος. Πραγματικά είναι μία δύσκολη ομάδα, πολύ δυνατή και είναι δύσκολο να τους κερδίσει κάποιος. Για αυτό το λόγο είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Αυτό που κατάφεραν σήμερα είναι σημαντικό για το μέλλον. Γενικά δεν είμαι προπονητής που βασίζεται στις στατιστικές. Όταν βλέπουμε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών, παίρνεις κάποιες πληροφορίες.

Ανεξαρτήτως του τι έγινε μέσα στο γήπεδο, είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε η πρώτη ομάδα που ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε απέναντί του. Κι να πούμε πως μαζί με τις Μπάγερν, Άρσεναλ είμαστε αυτοί που νικήσαμε. Άρα είναι, Μπάγερν, Άρσεναλ και ΑΕΚ!».

Αν τον προβλημάτισε κάτι: «Με απασχολεί το πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός».

Για το πάθος του και το ότι έζησε πολύ το ματς: «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η αυτοπεποίθηση θα είναι υψηλή. Ο καλύτερος τρόπος να πειστούν, είναι οι νίκες, και πόσο δε μάλλον απέναντι στον πρωτοπόρο».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είστε περισσότεροι από άλλες φορές. Εγώ ποτέ δεν κάνω τον διαιτητή στις προπονήσεις μου. Το μόνο που φέρνει είναι προβλήματα. Από τη στιγμη που δεν μου αρέσει να κάνω τον διαιτητή στις προπονήσεις, δεν μπορώ να κάνω άλλο σχόλιο. Σέβομαι τις απόψεις όλων. Μερικές φορές μπορείς να τις υποστηρίξεις, άλλες όχι, αλλά δεν θέλω να πω κάτι».

Για το πώς θα διαχειριστεί τη νίκη πλέον: «Νομίζω πως το κλειδί ήταν να μην μας πιάσει πανικός για ένα παιχνίδι που χάσαμε με τον Ατρόμητο. Ξέραμε πως δεν παίξαμε καλά. Δεν ήταν δραματικό το σκορ. Μάθαμε πολλά για το μέλλον σε περίπτωση που τον βρούμε στο Κύπελλο. Νομίζω το πιο σημαντικό ήταν πως είχαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε».

Για τη σημαντικότητα της νίκης: «Θα το επαναλάβω. Σήμερα μου έδειξα στο γήπεδο γιατί είναι πρωτοπόροι. Είναι δυνατοί, έχουν τεχνική, έχουν δυνατό πάγκο, καλή τεχνική. Είναι καλοί σε όλα. Για αυτό είναι πρωτοπόροι, για αυτό πήραν εννέα βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό είναι πολύ σημαντική η σημερινή νίκη».  

«Σε τέτοια παιχνίδια, δεν μπορείς παρά να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η νίκη και η προσπάθεια που κάναμε, ήταν στο μέγιστο επίπεδο. Είναι η μεγαλύτερη νίκη φέτος».

Για το αν θα μείνει στην ΑΕΚ: «Το έχω πει, αλλά δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς. Με κάποιο τρόπο τα ξέρετε όλα. Δεν ξέρω πώς το κάνετε. Η ιδέα μου εδώ, ήταν να έρθω για να κερδίσω. Δεν ήταν θέμα χρημάτων. Παίρνω καλά λεφτά, δεν έχω παράπονο. Κάποιος μπορεί να πάει στην Κίνα για τα χρήματα. Εγώ ήρθα για να κερδίσουμε και να προσπαθώ να κερδίζει η ομάδα. Μέχρι στιγμής τα πάμε καλά και θα δούμε στη συνέχεια».

Για αν βρεθεί στο Κύπελλο με Ολυμπιακό: «Φυσικά και μπορεί να γίνει. Θα το προσπαθήσουμε. Από εδώ και πέρα, θα λείπουν αρκετοί παίκτες λόγω τιμωριών και θα δοκιμάσουμε να συνεχίσουμε την καλή απόδοση».

Αν μείνει στη νέα σεζόν θα ζητήσει παίκτες υψηλού επιπέδου για να μειώσει τη ψαλίδα: «Ναι! Χαχα… Είναι απλό».

Για τον Μπαρόχα: «Πρώτα από όλα ευχαριστώ για την ερώτηση. Έχω τα καλύτερα να πω για τον Ανέστη. Αυτό που έκανε για εμένα, την ομάδα ήταν καταπληκτικό. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν. Είναι απλά ένα προαίσθημα. Για αυτό μας πληρώνουν. Πρέπει να παίρνουμε ακατανόητες αποφάσεις».

Για τον Τζεμπούρ: «Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι έκανα λάθος γενικά. Παίξαμε με τον Μάνταλο αριστερά. Δεν μου άρεσε. Έκανα λάθος, είχα μία ιδέα δεν μου βγήκε. Τώρα που κερδίσαμε τον πρώτο 1-0, μη με ρωτάτε γιατί δεν ήταν ο Τζιμπούρ στην αποστολή».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved