Σίλβα: «Σε λίγο θα είμαστε πρωταθλητές»

Σίλβα: «Σε λίγο θα είμαστε πρωταθλητές»

Ο Μάρκο Σίλβα αρχικά τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει ανάλυση του αγώνα και πως ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής σε λίγες εβδομάδες.

Για την πρώτη ήττα: «Σε σχέση με τη διαιτησία, στο τέλος του αγώνα είχα μία φυσιολογική συζήτηση με τον διαιτητή. Του μίλησα για κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Δεν έλειπε ο σεβασμός από τη συζήτηση. Ήταν μία φυσιολογική συζήτηση απλά.

Σε σχέση με το παιχνίδι, ξεκινήσαμε δυνατά. Στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν ανώτεροι. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, είχαμε τον έλεγχο και στα τελευταία 15 λεπτά, η ΑΕΚ ανέβηκε στην απόδοσή της. Στο δεύτερο μέρος, προσπαθήσαμε να κάνουμε το ίδιο. Μετά όμως, συνέβησαν κάποια πράγματα στο ματς και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορέσαμε να ασχοληθούμε με το παιχνίδι με αυτά που έγιναν.

Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες, ξέραμε ότι θα υποφέραμε. Βέβαια, δεν δεχτήκαμε καμία απειλή και καμία ευκαιρία. Ελέγξαμε το ματς. Από το πέναλτι και μετά, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς για εμάς.

Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα μιλήσουμε εντός της ομάδας. Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Αυτά αφορούν την ανάλυση του αγώνα που θα γίνει εντός της ομάδας».

Για τις φωνές μετά το γκολ και την κίνηση του Σιόβα: «Από το στόμα μου, οι παίκτες ακούνε πράγματα για το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Νομίζω πως αυτό έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ασχολούμαστε πώς θα γίνει το παιχνίδι και πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα. Για αυτό είμαστε πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους. Συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα και σε λίγες αγωνιστικές θα είμαστε πρωταθλητές. Σε κάποια παιχνίδια, μπορεί κάποιος να έχει νεύρα, αλλά δεν πιστεύω ότι έχουμε δείξει κάτι άλλο εκτός από το ματς».

Για τον Πάρντο: «Δεν έχουμε πληροφορίες για τον τραυματισμό του. Θα πω με βεβαιότητα, πως δεν θα είναι έτοιμος για το ματς με την Άντερλεχτ. Θα είναι κάποιος άλλος όμως που σίγουρα θα εμπιστευτούμε».

Για το αν παίξει ο Πουλίδο με την Άντερλεχτ: «Σήμερα έγιναν πράγματα που δεν μας άφησαν ικανοποιημένους. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για αυτό το παιχνίδι».

Για το αν έφταιγαν οι κόκκινες για το αποτέλεσμα: «Πιστεύω πως κανείς από όλους εσάς, δεν θα έπρεπε να έχει την απορία αυτή. Στο πρώτο μέρος που ήταν στο 11 με 11 δεν επιτρέψαμε να μας απειλήσουν».

Για το τι έγινε στο πέναλτι: «Σήμερα, δεχτήκαμε μία απόφαση να παίξουμε ξανά κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς δεύτερη φορά δεχόμαστε την τιμωρία αυτή, παρόλο που οι φίλαθλοί μας, έδειξαν καλή συμπεριφορά. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό που έγιναν πράγματα εκτός ποδοσφαίρου, ήμασταν οι μοναδικοί που δεχτήκαμε αυτή την τιμωρία. Αυτός που βγαίνει χαμένος από όλο αυτό, είναι το ποδόσφαιρο. Όχι κάποια ομάδα. Ειναι το ποδόσφαιρο καθαρά. Είμαι άνθρωπος που παρακολουθώ το ποδόσφαιρο και μου αρέσει να γίνονται παιχνίδια σε ωραία ατμόσφαιρα, ειδικά σε ένα ντέρμπι. Όταν γίνονται τέτοια περιστατικά αυτός που χάνει είναι το ποδόσφαιρο.»



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved