Οι αλήθειες του Γκαρσία

Οι αλήθειες του Γκαρσία

Aποκαλυπτικός όπως πάντα ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μέσω συνέντευξής του στην Ουρουγουάη για θέματα που αφορούν τον ίδιο και τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Ουρουγουανός δήλωσε:

Για την εποχή Δώνη: «Έδινα τα πάντα για να σταματήσω το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, σε ένα χρόνο έπαιξα σχεδόν 40 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και στο κύπελλο UEFA, αλλά στη συνέχεια ήρθε ένας νέος πρόεδρος και ένας νέος προπονητής και διαπίστωσα ότι δεν με υπολόγιζε στα σχέδια του, αν και ήμουν μια χαρά, ήμουν μια χαρά σωματικά, έπαιζα καλά. Όμως, έτσι ήμουν πάντα και όταν είδα τόσο ξεκάθαρα πράγματα, άρπαξα την τσάντα και πήγα στο σπίτι».

Για όταν ήρθε ο Στέφενς: «Όταν αποχώρησε ο προπονητής και στη θέση του ήρθε ένας νέος (σ.σ. Στέφενς) μου ζήτησε να επιστρέψω, έκανα την προετοιμασία και ένιωθα καλά, αλλά ούτε ο νέος προπονητής δεν ήρθε να μου πει ότι δεν του κάνω, απλά με διατηρούσε στην ομάδα προκειμένου να μην έχει άλλα προβλήματα.

Όμως, η ομάδα δεν πήγαινε καλά, οι άνθρωποι απορούσαν γιατί δεν παίζω, αλλά αυτός επέμενε ότι δεν θα πρέπει να αγωνίζομαι. Μετά από ένα παιχνίδι ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου, «γιατί δεν έπαιξε ο Γκαρσία» και η απάντηση του ήταν «ελάτε στην προπόνηση να δείτε πως προπονείται ο Γκαρσία», σαν να έλεγε ότι εγώ δεν προπονούμαι σωστά. Την άλλη μέρα ενώ βρισκόμουν στο ντους, υποστήριξε μπροστά σε όλους, ότι δεν είχε πει τίποτα… Πήρα τα πράγματα μου, και εκεί τελείωσε η ιστορία, όπως και ο Γκαρσία ως παίκτης του ΠΑΟΚ».

Για το σύντομα πέρασμα του από την Ξάνθη: «Δεν ήταν ό,τι περίμενα και αποφάσισα να μην μείνω»,

Για το αν σκέφτηκε να επιστρέψει πίσω στην Ουρουγουάη για να τελειώσει εκεί την καριέρα του : «Ναι το σκέφτηκα. Απλά ήταν το θέμα της ηλικίας. Στους Wanderers η πόρτα πάντα ήταν ανοικτή, αλλά είναι ήταν δύσκολο λόγω της ηλικίας, τα παιδιά που έπρεπε να μείνουν στην Ελλάδα και θα έπρεπε να έρθω να μείνω μόνος μου στο Μοντεβιδέο, οπότε το άφησα…».

Για τους παίκτες που πρότεινα στον ΠΑΟΚ: «Μια μέρα με κάλεσε ο πρόεδρος, που είναι Ρώσος, να πάω και να του μιλήσω. Πήγα και του εξήγησα ποιος είμαι, πώς μπορεί να με χρησιμοποιήσει και μου είπε ότι ήθελε να είμαι μαζί τους στην ομάδα. Αποφάσισα ότι αυτό που ήθελα να κάνω καλύτερα ήταν να είμαι στο γραφείο και να αναζητώ ποδοσφαιριστές, από το να είμαι στο γήπεδο και να κάνω τον προπονητή. Πέρασα ένα μήνα στο γραφείο, όπου δεν υπήρχε τεχνικός διευθυντής, αλλά σύντομα ο πρόεδρος προσέλαβε έναν μάνατζερ και δεν παίξαμε καθόλου… μπάλα με τη λίστα των ποδοσφαιριστών που τους είχα ετοιμάσει και είχε πολλούς παίκτες από τη λατινική Αμερική. Τότε, αποφάσισα πως θα πρέπει να φύγω και να ξεκινήσω καριέρα προπονητή».

Για την προπονητική του καριέρα: «Τώρα προπονώ στην ομάδα κάτω των 17, είμαι χαρούμενος για τη δουλειά με τα μικρά παιδιά που λόγω εμπειρίας μπορώ να τα μάθω πολλά. Εγώ ποτέ δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα, ενεργώ καθημερινά. Στόχος μου τώρα είναι να ολοκληρώσω το τρίτο μέρος των μαθημάτων και αν είμαι σε θέση να μπορώ να κάθομαι σε πάγκο επαγγελματικών ομάδων, τότε θα το δούμε».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ : «Από τη στιγμή που φτάσαμε στην Ελλάδα οι άνθρωποι μας συμπεριφέρθηκαν σαν βασιλιάδες. Έπαιξα πολύ, ταυτίστηκα με τον σύλλογο, τους φιλάθλους που πάντα με αγαπούν. Αρκετοί άνθρωποι φίλοι του ΠΑΟΚ με προσκαλούν να τους βοηθήσω να σταθώ δίπλα τους σε θέματα υγείας και αυτό είναι πραγματική τιμή για μένα».



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved