Πογέτ: «Μην είστε… καλά παιδιά»

Πογέτ: «Μην είστε… καλά παιδιά»

Περισσότερο νεύρο από τους ποδοσφαιριστές του ζήτησε ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (13/2) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΚ, στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης (11/2) μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» για την εικόνα που είχαν στα ματς με τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο, όπου ήταν «μαλακοί και άχρωμοι στο γήπεδο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά και τους ζήτησε να μην είναι τόσο… καλά παιδιά.

«Είμαστε μαλακοί και άχρωμοι μέσα στο γήπεδο πολλές φορές. Είμαστε πιο... καλά παιδιά από όσο πρέπει και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύονται. Στα δύο τελευταία ματς με τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο είδατε πως το πήγαν οι αντίπαλοί σας. Έπαιζαν πολύ δυνατά, έσπρωχναν, προσπαθούσαν να πάρουν επίσης φάουλ σε κάθε ευκαιρία», ήταν τα πρώτα λόγια του Ουρουγουανού, σύμφωνα με την «Ώρα».

Και πρόσθεσε: «Όταν μας σπρώχνουν θέλω να σπρώχνουμε και εμείς. Όταν μας παίζουν δυνατά, πρέπει να παίζουμε δυνατά και εμείς. Δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο... καλά παιδιά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο πάσες, τρέξιμο και τακτική. Θέλει και νεύρο, θέλει να παίξεις και ξύλο, αν ο άλλος θέλει να παίξει ξύλο».

Η προετοιμασία της Ένωσης θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (12/2) το πρωί, όπου έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει τα… χαρτιά του για την αρχική ενδεκάδα, ωστόσο, αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3.

Ο Ανέστης θα είναι στον «άσο», με τον Ντίντακ στα αριστερά και τον Γκάλο στα δεξιά, ο οποίος έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Μπακάκη. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος. Στην μεσαία γραμμή, οι Ζουκουλίνι, Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος παλεύουν για τρεις θέσεις, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Βάργκας, Αραβίδης και όπως όλα δείχνουν ο Μπαρμπόσα.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved