Τζαβέλλας vs Ολυμπιακός: Αγαπούν να… μισιούνται! (photos+videos)

Τζαβέλλας vs Ολυμπιακός: Αγαπούν να… μισιούνται! (photos+videos)

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακό, ωστόσο κατάφερε για μία ακόμα φορά να σηκώσει πολύ συζήτηση για θέματα που δεν αφορούν τα αθλητικά πλαίσια. Ένα από αυτά είναι η σχέση του Γιώργου Τζαβέλλα με την «ερυθρόλευκη» εξέδρα.

Δεν έχει φτάσει ακόμα στα επίπεδα του Τάσου Μητρόπουλου με την «πράσινη» εξέδρα ωστόσο ο βαθμός μίσους δεν είναι μακριά! Και να φανταστείτε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν αρκετά πιθανό να μεταγραφεί στο λιμάνι και μάλιστα δύο φορές!

Ποιες ήταν αυτές οι δύο φορές;

Τη σεζόν 2009-10 ο Τζαβέλλας πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο στο ελληνικό πρωτάθλημα όντας ένας εξαιρετικός επιθετικός μπακ. Οι εμφανίσεις του μάλιστα με τους «κυανέρυθρους» κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ότο Ρεχάγκελ (αρχικά) και Φερνάντο Σάντος που τον κάλεσαν στην Εθνική Ελλάδος.

tzavellas01 b

Εκτός από την Εθνική όμως ενδιαφέρον για εκείνον έδειξαν και οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να φαίνεται μάλιστα φαβορί για την απόκτησή του. Ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε καθότι ο παίκτης ήθελε να δοκιμάσει στο εξωτερικό και μεταγράφηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Λίγα χρόνια αργότερα (2013) ο Τζαβέλλας έχει διαμηνύσει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και πάλι την περίπτωσή του καθώς ενδέχεται να αποχωρήσει ο Χολέμπας. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει πλέον υγιή διοίκηση (μόλις είχε έρθει ο Σαββίδης) και ο Τζαβέλλας «κλείνει» στην Τούμπα μαζί με τους Σπυρόπουλο, Νίνη, Στοχ. Κι έκτοτε άρχισε η κόντρα…

Το πρώτο… μήνυμα

Στην κόντρα αυτή βέβαια δεν έπαιξε ρόλο βέβαια η μετακίνηση του παίκτη στην Τούμπα, αλλά το γεγονός ότι υπήρξε παρόντας σε όλους τους καβγάδες που συνέβησαν μεταξύ των δύο ομάδων από το 2013 μέχρι σήμερα. Και πιστέψτε μας είναι πολλοί.

Τα πάντα ξεκίνησαν στον αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν στην Τούμπα (9/3/2014) όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό. Ήταν το 56ο λεπτό του αγώνα όταν ο Ινσαουράλντε μπροστά στην κάμερα «ξάπλωσε» τον Εντιγκά στο χορτάρι με ένα αριστερό κροσέ, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός για λίγα λεπτά. Μπορεί βέβαια να μην ήταν αυτός που έριξε την μπουνιά στον Εντιγκά, παρόλα αυτά ήταν μέσα στον καβγά που ξέσπασε στη συνέχεια της κίνησης του συμπαίκτη του.

Για την ιστορία ο Τζαβέλλας σημείωσε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Η έκρηξη του μίσους!

Μπορεί τα πάντα να ξεκίνησαν στον αγώνα πρωταθλήματος, ωστόσο το μίσος «σφραγίστηκε» επίσημα στον αλησμόνητο αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων που είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Τι να πρωτοθυμηθούμε από αυτό το παιχνίδι.

Ουσιαστικά ο Τζαβέλλας συμμετείχε σε όλες τις «καλές» στιγμές εκείνου του ματς. Εκείνος ήταν που έβγαλε τη σέντρα στον Κλάους Αθανασιάδη για το γκολ πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον Τελικό του Κυπέλλου, αλλά ήταν εκείνος που έπιασε τον Μπονγκ από τα μαλλιά στα πρώτα λεπτά αγώνα. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα είχε επεισόδιο με τον Τσόρι ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Κώστα Μανωλά!

Πάντως το παρασκήνιο με τον διεθνή αμυντικό δεν σταμάτησε εκεί, καθώς λίγες μέρες αργότερα, άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στο μαγαζί του στην περιοχή του Βύρωνα!

tzi

Αναμφίβολα στο χτεσινό παιχνίδι δεν έχουμε ακόμα ασφαλή εικόνα για το τι ειπώθηκε στον Τζαβέλλα, ωστόσο είναι βέβαιο ότι η κατάσταση δεν ήταν η ιδανική για αυτόν. Μπορεί η δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε να ήταν σωστή, ωστόσο με βάση τα χτυπήματα που δεχόταν σε όλο το παιχνίδι αλλά και την όλη ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε δεν ήθελε πολύ για να είναι στην κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά το τέλος του αγώνα, που συνοδεύτηκαν με τις δηλώσεις  αλλά και την ανάρτηση με νόημα στοfacebook.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved