«Περίεργο και ελέγξιμο»

«Περίεργο και ελέγξιμο»

Για την αποστολή επιστολών στην ΕΠΟ που ζητούν να προσεχθεί ιδιαίτερα ο φάκελος του Ηρακλή μίλησε ο πρόεδρος του «γηραιού», Γιάννης Τάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra στάθηκε ιδιαίτερα στις δύο επιστολές που έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΟ και ήταν χειρόγραφες, που φέρονταν να έχουν αποστολείς δύο πρώην παίκτες των «κυανόλευκων», ενώ σε ό,τι αφορά την εξέταση του φακέλου από τη δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ φάνηκε ξανά αισιόδοξος.

«Στηρίζουμε την αισιοδοξία μας στο γεγονός ότι ξέρουμε πως στη δευτεροβάθμια θα παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά ότι διευκρινίσεις ζητάει η πρωτοβάθμια», είπε αρχικά ο Γιάννης Τάκης.

Σε ερώτηση για το τι έχει καταλάβει από το σκεπτικό της επιτροπής, το οποίο πήρε επισήμως στα χέρια του, υποστήριξε: «Δε θέλω να τοποθετηθώ επί της ουσίας αυτό που θέλω να πω, γιατί το σκεπτικό της απόφασης είναι νομικό έγγραφο και αν δε το δω με τους νομικούς μας πολύ συνοπτικά δε θα ήθελα να κάνω σχόλιο. Έχω αισιοδοξία ότι η δευτεροβάθμια θα δει πολύ προσεκτικά την κατάσταση αυτής της χρονιάς που ο Ηρακλής έχει διοίκηση πρωτοδικείου γιατί ο Ηρακλής έχει κάνει προσπάθεια και βήματα να βγει από αυτή την κατάσταση, την οποία περνάει για δεύτερη φορά και δεν είναι ευχάριστο αυτό».

Ενώ για τα προβλήματα του Ηρακλή επισήμανε: «Ο Ηρακλής είναι ευάλωτος γιατί τα τελευταία χρόνια είχε ένα βαρύ φορτίο συσσωρευμένων προβλημάτων. Σας λέω μόνος μου ότι είναι ένα βαρύ φορτίο μιας προβληματικής κατάστασης. Στους 9 μήνες που είμαστε εμείς διοίκηση πρωτοδικείου, βλέπουμε μέσα από την καθημερινότητα πως αυτή η κατάσταση κάνει την ομάδα ευάλωτη».

Για να προσθέσει ότι: «Ο Ηρακλής διεκδίκησε το δικαίωμα συμμετοχής του στη Super League και τα κατάφερε, το βαρύ φορτίο το περνάμε στην καθημερινότητα, αυτή είναι η απόδειξη μας».

Αναφορικά με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω τι θέλει ο κ. Μυτιληναίος. Επί των ημερών του ο Ηρακλής δεν είχε προβλήματα, δε θέλω να μπω σε μια διαδικασία για μια ιστορία τελειωμένη πριν δέκα χρόνια. Τοποθετηθήκαμε δημόσια για τον κ. Μυτιληναίο, είναι δική του υπόθεση το τι θα κάνει, αν θα το κάνει και πως θα το κάνει».

Για τις εκδηλώσεις των οπαδών του Ηρακλή, υποστήριξε: «Έχει σημασία πως βγαίνει ο κάθε οπαδός στο δρόμο. Δε μπορούμε να αφαιρέσουμε τη δυνατότητα από κανένα να διεκδικήσει ειρηνικά και συντεταγμένα να αλλάξει αυτό που τον πληγώνει. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι εναντίον σε αυτό που κάνουν οι φίλαθλοι για το καλό της ομάδας μας».

Ενώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες, σχολίασε: «Θέλω να μιλάω για την ομάδα μου. Το είπα και πέρσι, αν το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ηρακλής, ή η συμπεριφορά του Ηρακλή και της διοίκησής του, τι να πω. Κάθε φίλαθλος ειρηνικά και συντεταγμένα διεκδικεί το δίκιο του δε με βρίσκει αντίθετο. Αντίθετο με βρίσκει η συμπεριφορά βίας, νομίζω όλους μας».

Ακολούθως, ο Γιάννης Τάκης τοποθετήθηκε γύρω από τις επιστολές που έφτασαν στην ΕΠΟ και ζητούσαν να ελεγχθεί και πάλι ο Ηρακλής, λέγοντας: «Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ήρθαν φαξ που κατά διαστήματα θίγουν την ομάδα μας. Ήρθαν επιστολές αγνώστου αποστολέα, φερόμενες από παίκτες που ήταν παλιά στον Ηρακλή, όμως ήταν χειρόγραφες, με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και το ίδιο ορθογραφικό λάθος, πράγμα περίεργο. Αυτά ενοχλούν τους φιλάθλους, δεν ξέρω ποιος μπορεί να τα έστειλε, αλλά είναι από περίεργο ως ελέγξιμο και το θεωρώ ανεπίτρεπτο να εμπλέκονται τέτοια χαρτιά σε μια νομική διαδικασία πολύ σοβαρή»,

Για να συμπληρώσει πως: «Αν είμαστε το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να βγουν να μας το πουν. Όλως τυχαίως, τα δύο τελευταία χρόνια που επιχειρείται να μπει μια «κόκκινη γραμμή», πέφτει πάνω στον Ηρακλή. Αν έχουμε μόνο εμείς προβλήματα, να μας το πουν. Μόνο ο Ηρακλής ταλαιπωρείται».

Τέλος, ο κ. Τάκης εμφανίστηκε ξανά αισιόδοξος για την άδεια του Ηρακλή, καθώς δήλωσε: «Είμαστε το ίδιο αισιόδοξοι όπως και πριν πάρουμε το χαρτί, απλά τώρα έχουμε και στα χέρια μας ένα γραπτό κείμενο για το σκεπτικό της πρωτοβάθμιας επιτροπής».



Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved