«Δένει» Τζεμπούρ ο Ολυμπιακός!

«Δένει» Τζεμπούρ ο Ολυμπιακός!

Την απόφαση να ενεργοποιήσουν τον όρο, ο οποίος επιτρέπει στον Ολυμπιακό να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, πήραν στον Πειραιά.

Ο Γάλλο-Αλγερινός επιθετικός έδειξε στο εξάμηνο, κατά το οποίο φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, αφενός ότι αποτελεί μία άκρως αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού (σ.σ. πρόλαβε να σκοράρει κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη!) κι αφετέρου ότι μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στου Ρέντη.

Ως εκ τούτου, αφού στο… δοκιμαστικό εξάμηνο του στον Πειραιά πήρε άριστα, ο Τζεμπούρ φαίνεται πως κερδίζει δικαιωματικά ένα νέο  -πλουσιοπάροχο-  συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν ν’ ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του.

Το νέο συμβόλαιο, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα «δέσει» τον άλλοτε επιθετικό του Ατρομήτου, του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, θα έχει διετή διάρκεια, ενώ θ’ αποφέρει στον 27άχρονο ποδοσφαιριστή το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, καθώς αυτό προέβλεπε η αρχική συμφωνία  -από τον περασμένο Γενάρη-  του Τζεμπούρ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτό που απομένει πλέον είναι να κατατεθεί το συμβόλαιο από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ.

Προ ημερών, βέβαια, ο Ραφίκ Τζεμπούρ είχε εκφράσει την ανησυχία του για την γενικότερη  -κοινωνική και οικονομική-  κατάσταση, που επικρατεί στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας ότι ίσως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να δοκιμάσει την τύχη του κάπου αλλού… Στον Ολυμπιακό συζήτησαν με τον Γάλλο-Αλγερινό επιθετικό και αφού πρώτα διαπίστωσαν ότι υπάρχει από την πλευρά του διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα, αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν το νέο συμβόλαιο μαζί του.

Το ότι στην Πλατεία Αλεξάνδρας ωστόσο, θα συζητούσαν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζεμπούρ σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον η πρόταση, η οποία θα έφτανε στον Πειραιά, θα ήταν ικανοποιητική από οικονομικής άποψης, είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα…

Μέχρι σήμερα, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιώργος Καζιάνης, δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση, η οποία θα μπορούσε να… δελεάσει τους διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ (παρά την έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος ομάδων από Τουρκία και Γαλλία), οπότε ο Τζεμπούρ παραμένει  -«δεμένος» πλέον με διετές συμβόλαιο-  στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και φυσικά υπολογίζεται κανονικά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Επειδή, όμως, ακόμα δεν έχει βγει ούτε καν ο Απρίλης και μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όταν θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, μεσολαβεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κανένα ενδεχόμενο δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί…

Όπως και να ‘χει, όμως, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπραξαν τα δέοντα  -και-  στην υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ κλείνοντας μ’ επιτυχία ένα ακόμα από τα εσωτερικά «θέματα» της ομάδας!



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved