«Εδώ και του χρόνου»

«Εδώ και του χρόνου»

Ο Μάρκο Πάντελιτς υποστήριξε ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και το χρόνου για να πάρει και πάλι το πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στο www.theplayer.gr και τόνισε ότι για αυτόν δεν έχει σημασία το ποιος είναι ο εκάστοτε σκόρερ αλλά το καλό της ομάδας, ενώ παράλληλα δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει και του χρόνου τίτλους και να τους συνδυάσει με μια καλή πορεία στο Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

-Καταφέρατε να κατακτήσετε το πρωτάθλημα, με εσένα να βοηθάς αρκετά την ομάδα σου με κάποια κρίσιμα γκολ, όπως, αυτό στις Σέρρες.

«Αυτά που είπαμε το προηγούμενο καλοκαίρι, αυτά προσπαθήσαμε να κάνουμε. Νομίζω ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, όπως είμαστε και εμείς. Έτσι και ο κόσμος και όσοι αγαπάνε τον Ολυμπιακό και δουλεύουν για το καλό του Ολυμπιακού».

-Μπορεί να μην έπαιξες πάρα πολύ, αλλά έδειξες ποιος είσαι πετυχαίνοντας αρκετά γκολ.

« Είναι δύσκολο σε όλους τους παίκτες που έχουν μεγάλο όνομα και έχουν μεγάλη καριέρα να βάζουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα. Εγώ προσπάθησα να το κάνω αυτό. Το σημαντικό για εμένα είναι ο Ολυμπιακός να είναι πρωταθλητής και να γίνεται το καλύτερο για αυτόν. Το ποιος θα παίζει και το ποιος θα βάζει το γκολ είναι για μένα σε δεύτερο πλάνο. Εμένα στόχος μου είναι όσο μπορώ να προσφέρω το καλύτερο για τον Ολυμπιακό».

-Θα ήθελα να μου πεις και για αυτό το εκπληκτικό σας κατόρθωμα, το απόλυτο νικών στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Η ιστορία θα αποδείξει το πόσο δύσκολο ήταν αυτό που καταφέραμε»

-Δύο λόγια και για τον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Τι να πω για τον κόσμο; Όλοι γνωρίζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού, τι σημαίνει για εμάς τους παίκτες και τι μεγάλη δύναμη αποτελεί για την ομάδα».

-Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε.

«Σίγουρα είναι καλό για όλου μας. Για την ομάδα μια σιγουριά αλλά και για τους φίλαθλους ότι έμεινε. Γνωρίζει την ομάδα, έχει προσφέρει και αυτό είναι ατού για εμάς. Σίγουρα τη νέα σεζόν θα πάμε ακόμη καλύτερα».

-Θα σε ρωτήσω κάτι το οποίο έχεις ακούσει αρκετές φορές. Ακούγονται διάφορες φήμες για τη νέα σεζόν και το αν θα μείνεις ή όχι.

«Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να γράφετε, η δουλειά των ομάδων είναι να ζητούν τους παίκτες. Εγώ από την μεριά μου λέω και δεν ξέρω τι φορά είναι (γέλια), ότι είμαι παίκτης του Ολυμπιακού εδώ θα κάτσω και ότι θέλω να είμαστε και του χρόνου πρωταθλητές. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια εδώ και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε και καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μάρκο Πάντελιτς στο theplayer.gr



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved