«Πρέπει να έρθουν έσοδα»

«Πρέπει να έρθουν έσοδα»

Συνέντευξη στον «Sport103 fm», παραχώρησε ο Ανδρέας Μανδρίνος.

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ανδρέας Μανδρίνος, μίλησε την Μ. Πέμπτη στον «Sport103 fm» για την αναγκαιότητα να καλυθφεί άμεσα η θέση του οικονομικού διευθυντή στην ΠΑΕ, καθώς και για την διαφαινόμενη μείωση των εσόδων την νέα χρονιά πράγμα που μπορεί να ισοσκελιστεί μόνο με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο οικονομικός διευθυντής, με αυξημένες αρμοδιότητες, θα έπρεπε να έχει κλείσει... χθες. Το έχουν καταλάβει στην ΠΑΕ».

Συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η αδειοδότηση, πλέον, είναι μια συνεχής διαδικασία. Όλες οι ομάδες θα ελέγχονται ανά τρίμηνο.

Πρέπει να λειτουργείς σωστά. Γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να εξασφαλίσει συγκεκριμένα ποσά. Πρέπει να έρθουν έγκαιρα έσοδα.

Δεν μπορεί η αδειοδότηση να σταθεί με υποθετικά έσοδα. Ο προγραμματισμός πρέπει να είναι σωστός και αληθινός. Αν χάσει ο σύλλογος την αξιοπιστία του θα είναι χαμένος για την επόμενη χρονιά».

Για την πρότασή του να καλυφθεί η θέση του οικονομικού διευθυντή με την επιστροφή στην ΠΑΕ του Γιάννη Παπαδόπουλου είπε: «Όταν έκανα την εισήγηση στην άκρη του μυαλού μου ήταν κάποιος σαν τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Είναι λογικό το μυαλό να πάει στον κορυφαίο από αυτούς που ξέρεις και είναι εξοικειωμένος με το αντικείμενο.

Υπήρξε η πρωτοβουλία και εδώ φαίνεται το μεγαλείο του ηγέτη, του προέδρου που βάζει μπροστά το καλό του ΠΑΟΚ. Ότι ήταν να κάνω το έκανα , θα πάρω την ευθύνη για το αν κάτι δεν πάει καλά».

Αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστικός με μειωμένο μπάτζετ: «Αν είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης και αυτή η διοίκηση, ενισχυμένη με αυτούς που πρέπει, θα είναι ανταγωνιστικός. Μπορεί να δυσκολεύεται να χτυπήσει όσους είναι καλά οικονομικά, θα είναι, όμως, ανταγωνιστικός, αρκεί να υπάρχει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ συσπείρωση και ομόνοια.

Αν επικρατήσουν άλλες φωνές, που μπορεί και να έχουν δίκιο, τότε θα είναι δύσκολα. Με ομόνοια η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη».

Για την αδειοδότηση ανέφερε: «Έγινε με πολύ κόπο και δουλειά από όλους, ακόμη και ο πρόεδρος ασχολήθηκε».

Για τα έσοδα της ΠΑΕ: «Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα το όφελος από τα λεγόμενα μικρά παιχνίδια ήταν 100.00 ευρώ.

Αυτό το ποσό, με τις συνθήκες που διαμορφώνονται, έχει πέσει στις 20.000 ευρώ. Τα έσοδα από τα εισιτήρια τη νέα σεζόν δεν μπορεί να είναι πάνω από 2-2,5 εκ ευρώ, τη στιγμή που πέρυσι ήταν 5- 5,5 και πρόπερσι 7,5 εκ. ευρώ.

Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα, έσοδα θα έχουμε είτε με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, είτε με πωλήσεις. Αν δε γίνει αυτό, δεν υπάρχει ευοίωνο μέλλον. Για του χρόνου υπάρχουν δείγματα γραφής με συρρίκνωση εσόδων. Πρέπει να υπολογιστούν τα πάντα, ακόμη και τυχόν αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved