«Δεν μπορούν να μας ρίξουν»

«Δεν μπορούν να μας ρίξουν»

Στο Κατσάνειο ήταν τα βλέμματα όλων των φίλων του Ηρακλή, καθώς πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση παρουσία του κόσμου, του Ερασιτέχνη και της διοίκησης Πρωτοδικείου, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης μαζί με τον οικονομικό υπεύθυνο, Αλέξη Κεσόπουλο έδωσαν το «παρών» και μίλησαν για όλους και για όλα. Αναφέρθηκαν σε πολλά θέματα, όπως στην Δευτεροβάθμια επιτροπή ,τονίζοντας ότι δεν μπορούν να πειράξουν τον Ηρακλή, το άνοιγμα των φακέλων, για τα περίεργα έγγραφα που έκαναν την παρουσία της στα γραφεία της ΕΠΟ, τον Αντώνη Ρέμο και την Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου.

Ο κ. Τάκης είπε αρχικά: «Δεν μπορούν να μας ρίξουν στην δευτεροβάθμια. Ξέρουμε τι δουλειά έχει γίνει αυτόν τον χρόνο. Ο Ηρακλής είναι όμηρος του φορτίου που κουβαλάει δέκα χρόνια. Όμηρος της ρεμούλας, των χρεών, των μετόχων-αμετόχων που πετάνε αετό. Οι Κασσάνδρες προέβλεπαν ότι τον Δεκέμβριο δεν θα υπήρχαμε. Μετά έλεγαν θα πέσουμε αγωνιστικά.

Η φανέλα, η δύναμη του κόσμου, κράτησαν τον Ηρακλή, αν και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Και επειδή δεν μπορούν να ρίξουν τον Ηρακλή αγωνιστικά, επιχειρούν να τον πλήξουν εξωαγωνιστικά. Θα δημοσιοποιήσουμε το σκεπτικό της απόφασης, παραβαίνοντας την αρχή της εμπιστευτικότητας. Επειδή ορισμένα παπαγαλάκια μας δημιουργούν προβλήματα, εμείς θα δημοσιοποιήσουμε το έγγραφο της επιτροπής.

Την Τρίτη θα καταθέσουμε την έφεση και θα ζητήσουμε τάχιστα να εκδικαστεί. Δεν θέλουμε να κρύβονται, δεν θέλουμε τον περσινό εφιάλτη. Να τελειώσουμε μέχρι το τέλος του μήνα και να σχεδιάσουμε την ομάδα της νέας περιόδου».

Ερωτηθείς, αν σκέφτεται να ζητήσει το άνοιγμα των φακέλων, επισήμανε: «Πέρσι ζητήσαμε το άνοιγμα φακέλων. Οι άλλες το αρνήθηκαν. Φέτος δύο ΠΑΕ που έπεσαν ζητούν το ίδιο. Μαζί τους. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να προασπίσουμε την ομάδα», και πρόσθεσε: «Και με τα δύο χέρια στην καρδιά, σας λέω ότι θα πάρουμε το χαρτί».
Απίστευτα έγγραφα!

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής υπογράμμισε ότι κατά την εξέταση του φακέλου βρέθηκαν και δύο περίεργα έγγραφα, κάτι που συνέβη και πέρσι: «Φέτος ήρθαν δύο χειρόγραφα ανυπόγραφα έγγραφα, πρώην παικτών του Ηρακλή, σε άπταιστα ελληνικά, με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και το ίδιο ορθογραφικό λάθος.

Πρόκειται για τους Τούμα και Μπόσνιακ, οι οποίοι ζητούν να δείξουν την δέουσα προσοχή. Δικηγόρος τους είναι ο Ζελελίδης. Επειδή δεν θέλουμε να στοχοποιούμε κανένα, ζητήσαμε από τον Ζελελίδη να έρθει στην επιτροπή και να δηλώσει ότι ουδέποτε εστάλησαν τα έγγραφα από τους πελάτες τους. Το έκανε».

Ερωτηθείς, αν έχουν ασκηθεί πιέσεις στον μεγαλομέτοχο, Αντώνη Ρέμο, απάντησε: «Δεν μπορούμε νομικά να κάνουμε τίποτα εναντίον του Ρέμου. Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος. Δείτε το παράδειγμα της ΑΕΚ με τον Ψωμιάδη, του ΠΑΟΚ με τον Γούμενο και του Άρη με τον Ζαχουδάνη. Νομικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Νομίζετε ότι θέλω να χαϊδεύω τον Ρέμο; Το έχουμε ψάξει από εκατό πλευρές», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε σωτήρες που σε εννιά μήνες θα λύναμε τα προβλήματα του Ηρακλή. Δίνουμε μάχη καθημερινά, όπως δίνετε και εσείς».

Κλείνοντας, ο κ. Τάκης αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου: «Δεν μπορούσαμε να την κάνουμε νωρίτερα. Ο Νόμος δεν μας έδινε το δικαίωμα. Έπρεπε να γίνει γενική συνέλευση των μετόχων, που πάντα γίνονται τέλη Δεκεμβρίου. Έπρεπε να διορθώσουμε τις ατέλειες των προηγούμενων ετών. Η διαδικασία προβλέπει συγκεκριμένα βήματα.

Δεν είναι κάτι που το αποφασίζεις σήμερα και γίνεται αύριο. Σήμερα, έχουμε ολοκληρώσει τα βήματα και περιμένουμε εντός των επόμενων 7-8 ημερών την απόφασης της επιτροπής κεφαλαιαγοράς. Είναι τυπικό θέμα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι νωρίτερα. Το γεγονός ότι είμαστε σε διαδικασία ΑΜΚ 16 εκατομμυρίων ευρώ. Συνήθως στις ΠΑΕ δεν καλύπτεται η ΑΜΚ. Άλλες τέσσερις ΠΑΕ είχαν αντίστοιχο πρόβλημα με την ΑΜΚ. Την τελευταία στιγμή οι μεγαλομέτοχοί τους έβαλαν τα χρήματα».



Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved