«Εχω φιλοδοξίες...»

«Εχω φιλοδοξίες...»

Έτοιμος να κάνει μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του είναι ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος πάντως τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡFM τόνισε αρχικά για τη φετινή χρονιά του Εργοτέλη: «Μας έλειψε φέτος μια μεγάλη νίκη. Κάναμε και κάποιες ήττες στις καθυστερήσεις. Αν το είχαμε αποφύγει αυτό και σε συνδυασμό με μια μεγάλη νίκη, τότε θα ήμασταν μέσα στο στόχο των play off. Παρόλα αυτά, φέραμε την ομάδα ψηλά».

Ενώ για το τι χρειάζεται μια «μικρή» ομάδα για να νικήσει μια «μεγαλύτερη», τόνισε: «Η μικρή πρέπει να βρεθεί στο 100%, η μεγάλη όχι και να βοηθήσει και η τύχη. Οι μεγάλες ομάδες έχουν το ειδικό βάρος για να νικάνε τις μικρότερες κάπως εύκολα».

Αναφορικά με τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος και τη βαθμολογία που διαμορφώθηκε στην κανονική διάρκεια της Super League, σχολίασε: «Είναι δίκαιη στο σύνολό της. Στα play off, ο Άρης άργησε, έριξε μεγαλύτερο βάρος στην Ευρώπη. Για το πρωτάθλημα, όταν η διαφορά βρίσκεται σε τέτοιους βαθμούς, δεν μπορείς να πεις ότι ο πρωταθλητής δεν είναι δίκαιος. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό είναι το Καραϊσκάκη».

Σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕ Λεμεσού, τόνισε: «Δεν το γνωρίζω. Χθες το διάβασα. Καλό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά να φύγω από την Ελλάδα και να πάω σε μια άλλη χώρα που το πρωτάθλημα είναι κατώτερο και όχι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, δεν θα το σκεφτόμουν».

Όσον αφορά στο μέλλον του στον Εργοτέλη, τόνισε: «Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση. Μένω ελεύθερος . Θα μιλήσω πρώτα με τον κ. Παπουτσάκη, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση. Ακόμα και αν έρθει μια μεγάλη πρόταση, ακόμα και ο κ. Απόστολος θα χαρεί. Είμαι επαγγελματίες και έχω φιλοδοξίες».

Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ΑΕΚ και Άρη υποστήριξε: «Είναι μεγάλες ομάδες, οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα θα μου πρόσφερε το βήμα παραπάνω. Δεν είχα καμία επαφή προσωπικά. Με τη διοίκηση του Εργοτέλη δεν έχει γίνει καμία επαφή. Λογικά θα γίνει μετά το Πάσχα».

Ενώ για την κόντρα ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, τάχθηκε υπέρ της πρώτης: «Προσωπικά προτιμώ τη Ρεάλ. Θα είμαι μαζί της».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved