«Oπωσδήποτε στη Super League!»

«Oπωσδήποτε στη Super League!»

Την βεβαιότητά του ότι ο Πανιώνιος θα είναι οπωσδήποτε στη Super League την νέα σεζόν εξέφρασε ο Κώστας Τσολακάκης.

Με δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 o οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε πως τα χαρτιά του Πανιωνίου είναι πολύ καλύτερα από πολλές άλλες ομάδες και πως η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ είναι απολύτως εντάξει σε όλες τις πληρωμές της.

Πρόσθεσε δε πως από την ΕΠΟ τα μηνύματα που έφτασαν στον Πανιώνιο ήταν θετικά γι’ αυτό και όλοι έμειναν έκπληκτοι από την αρνητική εισήγηση του κ. Δημητρίου.

Αναφερόμενος εξάλλου στο φερόμενο ως ιδιωτικό συμφωνητικό που υποστηρίζει πως έχει στα χέρια του ο Ρίσγκαρντ είπε πως δεν είναι καν πρωτότυπο, αλλά πρόκειται για μια φωτοτυπία που δεν φέρει ούτε τη σφραγίδα του Πανιωνίου, αλλά ούτε την υπογραφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Αναλυτικά ο κ. Τσολακάκης είπε:

Για το θέμα της αδειοδότησης:  «Ο Πανιώνιος θα είναι οπωσδήποτε στη Super League. Τα χαρτιά του Πανιωνίου είναι καλύτερα από πολλές άλλες ομάδες. Εμείς από την ημέρα που παραλάβαμε, δηλαδή ο Ερασιτέχνης, όλες τις πληρωμές μας τις κάνουμε τοις μετρητοίς. Δεν υπογράψαμε προθεσμιακή επιταγή, δεν χρωστάμε φόρους, πληρώνουμε την ΕΠΟ, τα πάντα είναι πληρωμένα. Τον Πανιώνιο, όταν τον παραλάβαμε δεν είχε οφειλές, δεν είχε διαφορές με παίκτες, δεν είχε απολύτως τίποτα. Όλα ήταν τακτοποιημένα, γιατί όπως ξέρετε είναι οι προθεσμίες μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Είναι αλήθεια όμως πως το μήνα Δεκέμβριο – Ιανουάριο είχε κατά κάποιο τρόπο κενό διοίκησης.  Εμείς όταν παραλάβαμε, είχαμε χιλιάδες προβλήματα και δεν ασχοληθήκαμε όσο έπρεπε με την άδεια. Από την πλευρά της ΕΠΟ μας έστειλαν 5-6 επιστολές που μας ζητούσαν έγγραφα. Ανταποκριθήκαμε και δεν είχαμε πρόβλημα και πιστεύαμε ότι η άδεια θα εκδίδετο. Εκπληκτοι ακούσαμε τον εισηγητή της ΕΠΟ κ. Δημητρίου να είναι αρνητικός. Εχοντας υπόψιν και τον δικό σας σταθμό που έλεγε ότι έχουμε προβλήματα με πλαστά έγγραφα, σήμερα το πρωί (20/04) κατέθεσα επιστολή κατ’ εντολήν του κ. Βεντούρ που βρίσκεται στην Κίνα που την συμφωνήσαμε στις 4 το πρωί ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με αυτήν, ζητάμε από την ΕΠΟ δύο πράγματα. Το πρώτο που ζητάμε είναι να μας δώσει βεβαίωση ότι τουλάχιστον στη χρήση που διανύουμε ο Πανιώνιος υπέβαλε 3-4 φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Τα έγγραφα ήταν σωστά και δεν ήταν πλαστά. Είμαι κατηγορηματικός σ’ αυτό. Εμείς ζητάμε τη βεβαίωση που φαντάζομαι ότι η ΕΠΟ σε μια – δυο μέρες θα μας τη δώσει. Το δεύτερο που ζητήσαμε είναι να βεβαιώσει ότι όσα συμβόλαια έχουμε είναι αυτά και δεν έχουμε ούτε δεύτερα ούτε ψεύτικα, ούτε ιδιωτικά συμφωνητικά.  Ό,τι συμφωνίες υπάρχουν με παίκτες,  η διοίκηση τις απεδέχθη και κατέβαλε τα ποσά».

Για το θέμα Ρίσγκαρντ:  «Με τον Ρίσγκαρντ κάναμε το αυτονόητο. Τον καλέσαμε και μας είπε ότι υπάρχει και 2ο συμβόλαιο. Του ζητήσαμε να μας το δείξει. Εκείνος αρχικά αρνήθηκε , στη συνέχεια μας έφερε ένα έγγραφο το οποίο κάθε άλλο παρά ιδιωτική συμφωνία ήταν που δέσμευε τον Πανιώνιο. Δεν ήταν πρωτότυπο. Ηταν φωτοτυπία. Ξέρετε τι θα πει φωτοτυπία; Με τη φωτοτυπία μπορώ να σας δείξω ότι μου πουλήσατε το σπίτι σας. Δεν έχει σφραγίδα Πανιωνίου, δεν έχει υπογραφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη, υποτίθεται ότι έφερε μια υπογραφή του κ. Κιντή. Του είπαμε ότι αυτό δεν ισχύει. Εκείνος επέμενε κι επειδή επέμενε του βάλαμε πρόστιμο 15.000 ευρώ και προσφύγαμε στην ΕΠΟ και με αυτό το συμβόλαιο που μας έλεγε ότι είναι έγκυρο, ζητήσαμε την διακοπή του συμβολαίου του. Όταν ήρθαμε τον βρήκαμε να μην προπονείται. Μόλις ήρθαμε, ο προπονητής τον ενέταξε στην ομάδα και άρχισε να προπονείται. Του πληρώναμε τα πάντα, ό,τι του χρωστούσαμε με βάση το συμβόλαιο που ήταν κατατεθειμένο στην ΕΠΟ. Όχι μόνο είπαμε ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό δεν ισχύει αλλά ζητήσαμε πρόστιμο και διακοπή συμβολαίου. Όλα αυτά συζητήθηκαν στις 4 τρέχοντος μηνός και περιμένουμε τις αποφάσεις της ΕΠΟ».

Για τις πληρωμές του Πανιωνίου προς τους ποδοσφαιριστές:  «Με μια κουβέντα, όποιο συμβόλαιο είναι με τον Α ή με τον Β τρόπο έγκυρο, το πληρώνει ο Πανιώνιος και μάλιστα δεν δέχεται να πληρώνει κάτω από το τραπέζι. Το κάνει επίσημα, πληρώνει τους φόρους, είμαστε καθ’ όλα νομοταγείς. Από εκεί και ύστερα, ενώ στείλαμε όλα τα χαρτιά μας και ήμασταν εντάξει, ακούσαμε την επιτροπή να λέει ότι τρεις παίκτες δεν είχαν υπογράψει. Και ρωτώ: Υπάρχει πουθενά νόμος που να μπορώ να τους υποχρεώσω; Πού να πάω, στην αστυνομία να τους βάλω να υπογράψουν; Εμείς για ό,τι πρέπει να τους καταβάλλουμε το κάναμε και μάλιστα τα στείλαμε μέσω τραπέζης και στη συνέχεια στείλαμε και τον επίσημο λογαριασμό της τράπεζας για να τα ελέγξουν. Εκείνοι άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχουν κάποια πλαστά συμφωνητικά. Σήμερα ζητήσαμε να μας το πουν αυτό εγγράφως».

Για την περίπτωση του εργοφυσιολόγου που έστειλε εξώδικο στον Πανιώνιο:  «Εχω εμπιστοσύνη στην επιτροπή που ήταν άψογη. Οι διαφορές μου είναι με τον εισηγητή κ. Δημητρίου. Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ο Πανιώνιος εξοφλά. Εμείς δεν χρωστάμε τίποτα και αν ο μη γένοιτο υπάρχει  κάποια διαφορά, υπενθυμίζω ότι η επιτροπή έχει στα χέρια της εγγυητική επιστολή του Πανιωνίου, ύψους 700.000 ευρώ. Όπως πχ. για κάποιον εργοφυσιολόγο που έστειλε ένα εξώδικο, ότι τάχα του χρωστάμε. Ακούστε τη δική μας άποψη. Είχε ένα τιμολόγιο 48.000 ευρώ. Για να είναι σωστό το τιμολόγιο έπρεπε να είχε κάνει αναφορά του έργου. Εκείνος δεν το είχε κάνει και παρότι του είχαμε πληρώσει το ποσό, αυτός δεν είχε εκπληρώσει το έργο του. Επιπλέον, σε έναν αγώνα βγήκε η ομάδα μας χωρίς να δηλωθεί ένας παίκτης που αντικατέστησε έναν άλλο. Και ανακαλύφθηκε ότι αυτή την αλλαγή την έκανε αυτός ο γυμναστής. Και μετά έφυγε και δεν ξαναπαρουσιάστηκε στον Πανιώνιο. Εμείς του ζητάμε αγωγή 200.000 ευρώ και άλλες 200.000 ευρώ για εκβίαση. Εκείνος έστειλε εξώδικο, εμείς του στείλαμε αγωγή. Αφού έστειλε έγγραφο στην επιτροπή ενώ δεν του χρωστάμε και πάει στην επιτροπή και ζητά να μην πάρει ο Πανιώνιος άδεια, αυτό είναι εκβίαση. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι πως αν ο Πανιώνιος έχει καταθέσει έστω και μια φορά πλαστά συμφωνητικά, τότε υπόλογος είμαι εγώ».

«Ασος» στο... μανίκι του Πανιωνίου

* Οι «κυανέρυθροι» έχουν έναν επιπλέον «άσο» στο... μανίκι τους, καθώς φαίνεται, όπως αναφέρει το σχετικό ΦΕΚ, ότι η υπογραφή του Γιώργου Κιντή, η οποία υπάρχει στο ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Κάσπερ Ρίσγκαντ, δεν είχε καμία ισχύ, αφού πρόκειται για συναλλαγή άνω των 10.000 ευρώ.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved