Επική ανατροπή για Ηρακλή, 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Επική ανατροπή για Ηρακλή, 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και σε εκπληκτική μέρα τον Χουάντερσον, ο «Γηραιός» επικράτησε 2-1 επί των Αρκάδων με ανατροπή - Κόκκινη Μπουλούτ στο 68'.

Ο «Γηραιός» μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Γιάννου στο 44’ αλλά λόγω του εξαιρετικού Χουάντερσον και την μεγάλη συμβολή του Βέλλιου, πήρε το διπλό. Ο Έλληνας φορ ισοφάρισε (1-1) στο 58’ και ο Μπουλούτ στο 66’ ολοκλήρωσε την ανατροπή! Μάλιστα, ο Αυστραλός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη, δύο λεπτά αργότερα και άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

Οι «κυανόλευκοι» με το «διπλό» έφτασαν τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα και τους 17 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 7η θέση, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους 21 πόντους και την 5η θέση, δύο περισσότερους από τον ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται την Κυριακή.

Η εξέλιξη του αγώνα

Καλός ήταν ο ρυθμός στην αρχή του παιχνιδιού, καθώς οι δύο ομάδες αναζήτησαν τους διαδρόμους προς την εστία των αντίπαλων τερματοφυλάκων. Στο 3’ ο Βέλλιος και δύο λεπτά αργότερα ο Μπουκουβάλας απείλησαν για τον «Γηραιό» αλλά οι προσπάθειές τους πέρασαν άουτ. Η… απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 7’ σε μία περίεργη φάση, όταν ο Σαραμαντάς θέλησε να διώξει, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία, αλλά ο Χουάντερσον την έστειλε στο δοκάρι του και στο επόμενο λεπτό, η κεφαλιά του Γιάννου πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έδειχνε πως πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, στο 13’ ο Μάσα θέλησε να νικήσει τον Χουάντερσον, αλλά ο Βραζιλιάνος απέκρουσε και στο 21’ το σουτ του Λανθαρότε, μέσα από την περιοχή, έφυγε κόρνερ. Οι Αρκάδες ήταν αυτοί που απείλησαν και πάλι στο 37’ με τον Φερνάντες, αλλά για μία ακόμα φορά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έδιωξε. Οι προσπάθειες της ομάδας της Πελοποννήσου έφερε… καρπούς στο 43’ από το σημείο του πέναλτι, όταν ο Λανθαρότε έκανε την ενέργεια από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο χέρι του Ζιάμπαρη και από τα 11… βήματα, ο Γιάννου νίκησε τον Χουάντερσον, παρά το γεγονός πως ο τελευταίος έπεσε σωστά και προσπάθησε να διώξει.

Σόου Χουάντερσον

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα σε δύο ποδοσφαιριστές. Αρχικά, στον Χουάντερσον, ο οποίος έβαλε… στοπ σ’ όλες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων και εν συνεχεία στον Βέλλιο που προκάλεσε ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Πάντως, η πρώτη καλή στιγμή στην «επανάληψη» ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν η κεφαλιά του Περόνε χτύπησε στο δοκάρι, ο Βέλλιος δεν κατάφερε να βάλει την προβολή και οι αμυντικοί έδιωξαν. Και κάπου εκεί ξεκίνησε το… σόου του Χουάντερσον. Στο επόμενο λεπτό ο Μάσα εκτέλεσε το φάουλ, ο Βραζιλιάνος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 53’ ήταν η σειρά του Γιάννου να απειλήσει με πλασέ από κοντινή απόσταση, αλλά ο Χουάντερσον έδιωξε και πάλι και στο 54’ ο Σανκαρέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο των «κυανόλευκων» με κεφαλιά.

Από την στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ο Ηρακλής τον… πλήγωσε! Συγκεκριμένα, στο 58’ ο Βέλλιος έφερε το ματς στα ίσια, κλέβοντας την μπάλα από τον Ζησόπουλο στο κέντρο και με κούρσα προς την περιοχή του Μπαντή, έγραψε το 1-1. Μάλιστα, οκτώ λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή και πάλι με προσπάθεια από τα αριστερά. Ο Περόνε έφυγε στην κόντρα, με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπουλούτ με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 2-1.

Στους πανηγυρισμούς του, ο Αυστραλός έβγαλε τη φανέλα του και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, ο σκόρερ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς ανέτρεψε τον Παντελιάδη και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Πάντως, στο 71’ ο Ηρακλής έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Βέλλιο, αλλά το σουτ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπαντή. Στα τελευταία λεπτά, ο Αστέρας θέλησε να γίνει πιο επιθετικός, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία του «Γηραιού» δεν του έδωσε την ευκαιρία να «παλέψει» για την ισοφάριση.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ντουντού, Μάσα, Κουρμπέλης (81' Δημούτσος), Γιάννου, Φερνάντες (63' Φούντας), Λανθαρότε (72' Παπαδόπουλος).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμάντας (46' Καρλίτος), Καρασαλίδης (55' Ζαμπάζης), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πασάς, Ιντζόγλου, Περόνε (80' Χαντί), Μπουλούτ, Βέλλιος.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

Επική ανατροπή για Ηρακλή, 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/5662daa518b405d040ffd667?theme=onsports|600|700{/iframe}


Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved