«Θρύλος Μάρκο και αδερφός τους»

«Θρύλος Μάρκο και αδερφός τους»

Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν σταματάει να δείχνει την αγάπη που τρέφει για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στην ιστοσελίδα kurir-info.rs, αναφέρθηκε στη φιέστα: «Τραγούδησα ένα σύνθημα του Ολυμπιακού στα ελληνικά και τη δεύτερη φορά είπα στα σέρβικα το «Αστέρα είσαι τα πάντα για μένα». Και τα δύο συνθήματα έχουν τον ίδιο τόνο. Το είπαμε καλά. Το απόλαυσα. Με κάλεσαν οι οπαδοί μας να πάω κοντά τους με το Κύπελλο. Πήρα το Κύπελλο και μετά τραγουδήσαμε. Όλα αυτά δείχνουν το σεβασμό που υπάρχει μεταξύ μας.

Είμαι για αυτούς «ο Θρύλος Μάρκο» και «ο αδερφός από τη Σερβία», γιατί αναγνωρίζουν την προσφορά μου στο σύλλογο και εγώ εκτιμάω την αφοσίωσή τους στην ομάδα. Εκτός από τον τίτλο, από την Ελλάδα η αγάπη που έχουν οι φίλαθλοι για την ομάδα είναι αυτό που μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση».

Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια, είπε: «Έχω την τεράστια επιθυμία να τελειώσω την καριέρα μου στον Πειραιά. Το χειμώνα παρουσιάστηκε ενδιαφέρον από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά μιλήσαμε μόνο για λίγα λεπτά. Μετά μου ξεκαθάρισαν πως με θέλουν εδώ για να τελειώσω την καριέρα μου».

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στον Μίλαν Γιοβάνοβιτς: «Η υπερβολή που υπάρχει από τον Τύπο, δεν μου αρέσει. Όταν μου ζητήθηκε να μιλήσω για την ποιότητά του, είπα τα καλύτερα, αλλά τώρα γίνεται τόσος θόρυβος και φαίνεται ότι είμαι ο μάνατζέρ του και κάνω τα πάντα για να τον φέρω στον Ολυμπιακό. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή και τον πρόεδρο, όπως σε κάθε μεταγραφή και όχι από εμένα».

Τέλος αναφέρθηκε στο φίλο του Μάρκο Γιάριτς της Σιένα και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρωλίγκα: «Ο Μάρκο είναι φίλος μου, αλλά συχνά πίνω καφέ με τον Τεόντοσιτς, τον Κέσελι, τον Μπουρούση και τον Σπανούλη και μπορώ να πω ότι έχουμε μια δυνατή φιλία. Φυσικά, υποστήριξα τον Ολυμπιακό και στενοχωρήθηκα που αποκλείστηκε. Ίσως ο Ντούντα Ίβκοβιτς να καθόρισε έτσι τη φόρμα της ομάδας. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι γίνεται στο ιδιοφυές μυαλό του».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved