Τους τα έχωσε ο Μπεργκ! (photo)

Τους τα έχωσε ο Μπεργκ! (photo)

Ο Μάρκους Μπεργκ με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής «διαμάντι». Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος και για υπόδειγμα επαγγελματία που ουδέποτε έδωσε αφορμές για αρνητικά σχόλια. Ο Μάρκους Μπεργκ ηγείται του Παναθηναϊκού κι έχοντας επίγνωση της κατάστασης τοποθετήθηκαν για όσα έγιναν το τελευταίο 24ωρο. Ο Σουηδός επιθετικός με μια μακροσκελή ανάρτηση στη σελίδα του στο Instagram, απέδωσε τα πράγματα ως έχουν.

Ο 29χρονος στράικερ μίλησε για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οποία έχουν φέρει τον κόσμο στο… αμήν. Ξεκάθαρα καταδίκασε κάθε μορφής βία και τόνισε πως πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και να μην περνά κανείς τα όρια, υπογράμμισε όμως και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Μπεργκ είπε ξεκάθαρα πως είναι ευθύνη της κυβέρνησης, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα να διορθώσουν τα πράγματα στο σαθρό ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκινώντας πρώτα από τις δικές τους διοικήσεις!

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπεργκ:

«Θλιβερή ημέρα χθες. Δεν ξέρω πώς να αρχίσω αλλά πρέπει να πω κάτι.

Γνωρίζω πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τους συμπαίκτες και τους φίλους μου, ζω και παίζω εδώ για 2,5 χρόνια και έχω δει πολλά.

Ελπίζω πραγματικά να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στο άμεσο μέλλον, για όλους μας. Μου αρέσουν οι αγώνες και τα συναισθήματα που φέρνουν, λατρεύω να γιορτάζω με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μετά από μια νίκη.

Αρκετοί άνθρωποι ταξιδεύουν στην Αθήνα απλά για να έχουν την ευκαιρία να μας δουν να παίζουμε και να βιώσουν την εμπειρία της φανταστικής ατμόσφαιρας στη Λεωφόρο, ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν να το κάνουν.

ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν ξεπερνάς τα όρια και κάνεις τους ανθρώπους να φοβούνται να πάνε στα παιχνίδια, να φοβούνται να φέρουν τα παιδιά τους ή να τους απαγορεύουν να έρθουν στα παιχνίδια. Ο φόβος ότι θα χτυπήσουν όταν είναι στο γήπεδο βλέποντας έναν αγώνα, δεν πρέπει να είναι λόγος για να μένεις στο σπίτι εν έτει 2015, το ποδόσφαιρο είναι για όλους και θα έπρεπε να ενώνει ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα, το χρώμα ή το τι πιστεύουν.

Ελπίζω πως η κυβέρνηση και η ομοσπονδία θα αναλάβουν την ευθύνη για να λύσουν τα προβλήματα γιατί υπάρχουν πάρα πολλά από τα προηγούμενα χρόνια! Θα πρέπει να αρχίσουν από την κορυφή των δικών τους οργανισμών»!

Διαβάστε περισσότερα στο leoforos.gr



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved