«Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Για την εικόνα του Άρη κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, μίλησε ο Κώστας Μενδρινός τονίζοντας ότι η ομάδα άξιζε να μπει στην πεντάδα.

Ο μέσος του Άρη, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου, έκανε έναν απολογισμό τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο για τη φετινή χρονιά των «κίτρινων», ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι την επόμενη σεζόν αυτός και οι συμπαίκτες του θα δουλέψουν σκληρά για να δώσουν στον κόσμο αυτό που τους αξίζει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Μενδρινού στον «ΑΡΗΣ FM»:

 «Η θέση στην οποία τερματίσαμε φέτος σίγουρα δεν μας αντιπροσωπεύει. Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε καλά όμως στους τελευταίους πέντε αγώνες παλέψαμε για να μπούμε στην πεντάδα. Δεν τα καταφέραμε δυστυχώς» είπε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: «Μετά από τον αγώνα με τον Ηρακλή είπαμε μεταξύ μας όλοι οι παίκτες ότι στα τελευταία πέντε ματς πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για μας, τον κόσμο καθώς και όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παρόλο που το κάναμε φαίνεται ότι δεν ήταν τελικά αρκετό».

Για τους λόγους που ο Άρης δεν κατάφερε να μπει στα play off είπε: «Έφταιξαν πολλά πράγματα, όμως πιστεύω ότι ο κύριος λόγος ήταν οι 22 βαθμοί που χάσαμε μέσα στην έδρα μας. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι η επόμενη χρονιά στην οποία δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε φέτος, ώστε να τερματίσουμε πάνω από την πέμπτη θέση».

Για την παρουσία του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη τόνισε: «Ο κόσμος ήρθε για ακόμα μια φοράνα μας στηρίξει γνωρίζοντας ότι δεν εξαρτάται μόνο από μας η είσοδος στα play off. Έδωσε βροντερό παρών και το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να το ανταποδώσουμε με νίκη. Μια νίκη που όμως δεν ήταν αρκετή. Πιστεύω ότι κι αυτοί του χρόνου θα δώσουν το κάτι παραπάνω όπως θα κάνουμε κι εμείς». 

 Αναφερόμενος στον Σάκη Τσιώλη υπογράμμισε: «Όταν έρχεται στην ομάδα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει όρεξη για δουλειά, τότε και ο ποδοσφαιριστής νιώθει ακριβώς το ίδιο και προσπαθεί ακόμα περισσότερο. Έχει καταφέρει να περάσει τη δική του ψυχολογία και φιλοσοφία στην ομάδα κι εμείς από τη μεριά μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επόμενης χρονιάς».

Για την δική του απόδοση τη φετινή σεζόν πρόσθεσε: «Δεν θα κρίνω εγώ το αν έπαιξα καλά φέτος αλλά ο κόσμος. Θεωρώ από την πλευρά μου πάντως ότι έκανα ότι μου ζητήθηκε φέτος από τους προπονητές μου, ακόμα και σε θέσεις μακριά από τη φυσική μου».

Κλείνοντας ο Κώστας Μενδρινός αναφέρθηκε στις στιγμές που θα κρατήσει από το φετινή σεζόν λέγοντας: «Σίγουρα η νίκη επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη μαζί με την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League είναι από τις στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τη δική μου, των συμπαικτών μου αλλά και όλου του κόσμου.
Σε ότι έχει να κάνει με τις άσχημες στιγμές θα' λεγα ότι αυτές είναι οι ήττες που κάναμε στην έδρα μας με αποτέλεσμα να μας κοστίσουν βαθμολογικά».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved