«Σούπερ ο Μπέος σαν παράγοντας»

«Σούπερ ο Μπέος σαν παράγοντας»

Απολαυστικός για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε ο Νίκος Αλεφανος. μιλώντας στην εκπομπή του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ «Δοκάρι και μέσα».

Ο Αλέφαντος μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόσωπο των ημερών, Αχιλλέα Μπέο ενώ αναφέρθηκε και στην μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.

Για τον Ολυμπιακό: «Το 1993 μπήκε στον Ολυμπιακό ο κορυφαίος πρόεδρος όλων των εποχών και μετά έκανε τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνει μεγάλο τον Ολυμπιακό. Τώρα ήρθε στην ομάδα ο κ. Μαρινάκης που σκέφτεται να συνεχίσει την δυναστεία της ομάδας. Ενώ στα άλλα σωματεία φαγώνονται μεταξύ τους, στον Ολυμπιακό Κόκκαλης και Μαρινάκης είναι αγαπημένοι», ανέφερε αρχικά.


Και συνέχισε: «Δυστυχώς δώσανε τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο. Αν ήταν στην ομάδα θα έκανε σπουδαίο δίδυμο με τον Αβραάμ. Θα μπορούσε ο Βαλβέρδε να ξεκουράσει τον Μέλμπεργκ να παίξουν μαζί οι Παπαδόπουλοι. Στην Σάλκε παίζει και λίγο πιο μπροστά στην μεσαία γραμμή. Αλλά τώρα θα τον περιμένω στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ.


Πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον ακόμα ο Κυριάκος. Δουλεύει πολύ. Πάμε τώρα στην μεσαία γραμμή. Θέλεις δύο χαφ πάση θυσία. Ο Ιμπαγάσα δεν ξέρεις πόσο θα σου αντέξει. Ο Μοντέστο δεν είναι να παίζει όλη την χρονιά. Εγώ για ενδεκάδα θα έπαιρνα παίκτη που θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Να δίνεις ανάσες στον Ιμπαγάσα. Γιατί στην Ευρώπη δεν έχεις Λάρισα, θα βρεις απέναντι σου καλές ομάδες.


Στην επίθεση, του χρόνου θα παίξει καλύτερα ο Ριέρα. Αν δει τον αργό στην πλευρά του θα τον πάρει αμπάριζα. Του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος. Εγώ θα έδινα τον Πάντελιτς να έπαιρνα σέντερ φορ ολκής για 15 γκολ του χρόνου. Υπάρχουν παντού. Με Ριέρα, Τζιμ πούρ, Μιραλάς και αυτός που θα έρθει θα κάνεις μια τετράδα φοβερή».


Για το Ολυμπιακός-Λάρισα: «Είδα μια Λάρισα που ήταν σε δραματική κατάσταση. Ο Νταμπίζας έχει τελειώσει. Ο Ταυλαρίδης, πως έπαιζε στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Ποιο Γαλλικό πρωτάθλημα; Έκαναν πάρτυ ο Ριέρα, ο Τζιμπούρ ο Φουστέρ και ο Μιραλάς. Αργοί μέσοι, με βαδιστή τον Μετίν. Παρουσίασε την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δεν μπορείς να μιλάς για διαιτησία κ. Πηλαδάκη όταν δεν έχεις ομάδα.Έφτιαξε γήπεδο, έχει πάρει πρωτάθλημα και έρχεσαι να μας πεις ότι τηλεφώνησε κάποιος στον Πιλάβιο. Κοίτα την ομάδα σου και άσε τα άλλα»


Για τους προπονητές «Όλοι αυτοί οι προπονητές στις ομάδες της Β’ Εθνικής, παίζουν στις ίδιες ομάδες. Είναι παιδικές χαρές οι ομάδες με αυτούς του Έλληνες προπονητές. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αναπτύσσονται οι ομάδες αλλά κυρίως οι προπονητές.Πες μου έναν προπονητή που πήγε στο εξωτερικό να κάτσει να δει προπονήσεις ξένων προπονητών; Εγώ πως πήγα και έβλεπα από μάντρες προπόνηση του Φάγκαν; Τώρα που είναι πιο εύκολα τα πράγματα, δεν πάει κανείς».


Για Κούπερ «Νομίζω ότι αυτά που λένε στα ραδιόφωνα είναι βλακείες. Είναι δυνατόν να λέμε τώρα για τον Κούπερ; Που έχει φτάσει σε δύο τελικούς, που έκανε πράγματα; Το μόνο λάθος που έκανε ο Κούπερ είναι ότι ο μάνατζερ του, πήρε παίκτες που δεν ήταν καλοί. Αυτό έγινε και στις άλλες ομάδες στις οποίες βρισκόταν. Μακάρι να κλείσει ο ΠΑΟΚ τον Κούπερ, θα βγει στην 2η θέση. Καταθέτω το δίπλωμα μου. Θα τον πάρει ο Ζαγοράκης; Θα τον πάρει. Θα παίξει πολύ καλό 4-4-2 και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Δεν πρέπει να διαλύσουμε τα πάντα με τον Κούπερ. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος στα πλέι οφ. Θέλω να δω αν η ΑΕΚ πάρει το κύπελλο. Πάντως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκαλέσει ζημιές».

Για Μπέο«Λένε για τον Μπέο. Ο Βόλος δεν είναι ομάδα του Τσιώλη, αλλά του Μπέου. Πήρε τον Κατσαβάκη, ο οποίος είναι παλιός προπονητής. Ο ήρωας είναι ο Μπέος. Δεν με νοιάζει που δεν τον χωνεύουν. Τον ανέβασε τον Βόλο και τώρα ο Κατσαβάκης είναι στα πλέι οφ.Ο Μπέος σαν παράγοντας είναι σούπερ. Τους ανέστησε όλους. Τον Καπετάνο. Μεγάλη δουλειά ρε παιδιά».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved