«Πες ότι δεν είναι αστείο»

«Πες ότι δεν είναι αστείο»

Στο άκουσμα του θανάτου του Ολουμπάγιο Αντεφέμι «πάγωσαν» άπαντες στην Ξάνθη. Ο Γιώργος Κασναφέρης, σε δηλώσεις του μετέφερε το κλίμα από τα αποδυτήρια των «Ακριτών».

Ο μάνατζερ της Skoda Ξάνθη, μιλώντας στον «Sentra FM» μετέφερε το κλίμα που επικράτησε στα αποδυτήρια της ομάδας, κατά την ανακοίνωση της απώλειας του Νιγηριανού άσου, αλλά και την αντίδραση της συντρόφου του, που ζητούσε να συνειδητοποιήσει αν ήταν κακόγουστο αστείο.

Αναλυτικά ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για:

Την απώλεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι: «Ήταν μία τραγική στιγμή. Είναι κάτι που εύχομαι να μην συμβεί σε κανένα. Ήταν άξιος άνθρωπος ένα πολύ καλό παιδί. Όταν μετέφερα την είδηση στους συμπαίκτες του ήταν κάτι τραγικό. Για δύο ώρες προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν ήταν αστείο ή μια κακόγουστη φάρσα. Ήρθαμε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και την γυναίκα του που είναι έγκυος. Ο μεταφραστής του που ήταν συνέχεια εκεί μίλησε μαζί της και του είπε «πες μου ότι είναι αστείο». Είναι μία στροφή δύσκολη, πιθανόν αν φόραγε ζώνη να του είχε γλιτώσει την ζωή».

Το αν η ομάδα βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του παίκτη: «Είναι θέματα που θα τα χειριστεί ο μεγαλομέτοχος ο κ. Πανόπουλος και είναι άνθρωπος που ποτέ δεν έχει αφήσει κάποιον που έχει την ανάγκη. Είναι ένα τραγικό συμβάν. Ήταν ένα παιδί που ήρθε και βοήθησε την ομάδα με την παρουσία του».

Την πορεία της Skoda Ξάνθης: «Αν πάρουμε σαν παράμετρο την περσινή σεζόν θεωρώ ότι είναι μια πετυχημένη χρονιά. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα - δυο καλύτερα αποτελέσματα και να διεκδικούσαμε και την είσοδο στα play off. Αλλά γενικά πιστεύω ότι είναι μία καλή χρονιά. Θα συζητηθούν από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Ο προπονητής είναι ο κ. Ουζουνίδης και εν ευθέτω χρόνο θα ανακοινωθούν από την διοίκηση οι κινήσεις. Άτυπα έχει πιάσει δουλειά ο κ. Ουζουνίδης».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δυστυχώς παρόλο που τα πρόσωπα αλλάζουν οι διαδικασίες παραμένουν ίδιες. Υπάρχουν καταστάσεις που βαραίνουν το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει κάποτε να φτιαχτούν οι θεσμικές δομές και να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα. Ο κ. Πανόπουλος είναι ένας άνθρωπος που είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ξέρω και εγώ πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε από την επόμενη μέρα.

Πρέπει να σταματήσει η βία στα γήπεδα, η ατιμωρησία. Το αν υπάρχουν καλά γήπεδα, καλά αποδυτήρια. Καλώς ή κακώς είμαστε στον πάτο που κάθε χρόνο κατεβαίνει και πιο κάτω. Αν η διακοπή είναι το ιδανικό ίσως να γίνει και αυτό. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι καλύτερο. Συζητάμε 20-30 χρόνια. Πάντοτε υπάρχουν αποφάσεις που είναι εκτός συζήτησης. Να υπάρχουν αδιάβλητοι φορείς ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια. Η Πολιτεία με την ΕΠΟ. Η Πολιτεία θα πρέπει να γίνει πιο αυστηρή, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα λαϊκό γήπεδο».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved