Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το Φάληρο στις φλόγες!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το Φάληρο στις φλόγες!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, όπου η νίκη και το γόητρο είναι… μονόδρομος.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μάρκο Σίλβα θα παίξουν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» του Τραϊανού Δέλλα, στις 20:30 (Onsports, Novasports 1), στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League. Σ’ αυτά τα παιχνίδια, η νίκη δεν αποτελεί τον μοναδικό στόχο για τους δύο «μονομάχους» καθώς το γόητρο παίζει μεγάλο ρόλο και το πάθος είναι μεγάλο.

Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα και να φτάσουν στο 7Χ7 παίρνοντας σημαντική διαφορά από τον «Δικέφαλο» στην… κούρσα για τον τίτλο, την στιγμή που η Ένωση θέλει να αποδείξει πως… επέστρεψε για τα… καλά στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Με Ντουρμάζ, χωρίς Ελαμπντελαουί

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έκανε την… έκπληξη και βρίσκεται στην αποστολή του Μάρκο Σίλβα, παρά το γεγονός πως προέρχεται από θλάση, ενώ αντίθετα, ο Νορβηγός επέστρεψε κουρασμένος από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Χωρίς «πονοκέφαλους» ο «Κολοσσός»

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας στην Ένωση, μια και έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved