Στα υπόψη ο Γέστε

Στα υπόψη ο Γέστε

Την περίπτωση του Φραν Γέστε που απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι αναμένεται να εξετάσει και πάλι ο Ολυμπιακός.

Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος χαφ ήταν ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού περίπου ένα χρόνο πριν όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε αφού τον… πρόλαβαν οι διοικητικές εξελίξεις και η αλλαγή σκυτάλης ανάμεσα σε Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη με τον δεύτερο να φέρνει στο λιμάνι τον Άλμπερτ Ριέρα λίγες μέρες αργότερα και να βάζει την περίπτωση Γέστε στο… «ψυγείο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», αυτό δε σημαίνει ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεχάσει στον Βάσκο μέσο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί για δύο σεζόν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητές του εντός αγωνιστικού χώρου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν θα αρχίσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού και θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για την ενίσχυση των πρωταθλητών, ο Γέστε θα είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του τεχνικού των Πειραιωτών καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο «τσινγκούρι» για την μεσαία γραμμή και την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γέστε μετά από δέκα χρόνια στο «Σαν Μαμές» και την Μπιλμπάο, έχοντας 302 συμμετοχές και 50 γκολ στην Primera Division, το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε και αφού δεν έγινε το «deal» με τον Ολυμπιακό, βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στην Αλ Βασλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ενδεχόμενη πρόταση του Ολυμπιακού για επιστροφή στην Ευρώπη, σίγουρα θα ικανοποιούσε τον Γέστε και προφανώς θα τη συζητούσε κάτι που γνωρίζουν και οι «ερυθρόλευκοι». Επίσης, το συμβόλαιο που έχει ο Γέστε δε θα αποτελεί εμπόδιο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις οι Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές φροντίζουν να κάνουν συμφωνίες που να τους επιτρέπουν με σχετικά ευνοϊκούς όρους να «σπάσουν» το συμβόλαιο για επιστροφή σε πρωταθλήματα της «γηραιάς ηπείρου».

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά το Πάσχα και αφού οριστικοποιηθούν οι θέσεις που θα έχει ανάγκη ενίσχυσης ο Ολυμπιακός. Ο Βαλβέρδε πάντως θα υποδεχόταν… πολύ ευχάριστα τον Γέστε στο λιμάνι, αφού θεωρεί ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και να δώσει πολύτιμες λύσεις στους «ερυθρόλευκους» τη νέα περίοδο που οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες ελέω Champions League.



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved