Απόφαση για το καλό της ομάδας

Απόφαση για το καλό της ομάδας

Λίγες ώρες μετά την παραίτησή του από τον Αρη, ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Κίτρινους.

Ο Αργεντινός ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι πήρε αυτήν την απόφαση για το καλό της ομάδας.      «Δυστυχώς, το σχόλιο που θα κάνω, δεν έχει να κάνει με κάποιο παιχνίδι, αλλά με μία απόφαση που έχω πάρει, με δυσκόλεψε και με στενοχώρησε. Θεωρώ ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται μία αντίδραση και αυτό είναι το σωστό για το μέλλον της. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, έζησα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, είχα την απόλυτη στήριξη από όλους σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου εδώ, αλλά θεωρώ ότι για να αντιδράσει η ομάδα πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις και ότι η δική μου απόφαση είναι η σωστή, για το καλό της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι το είχα πει σε αρκετές συνεντεύξεις Τύπου από την αρχή  της χρονιάς, ότι η ομάδα δεν είχε σταθερή απόδοση και στις δύο διοργανώσεις που συμμετείχε, ότι της κόστιζε πάρα πολύ να ανταπεξέλθει στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως είπα, λοιπόν, τονίζω ότι έχει να κάνει με μία απόφαση που πήρα εγώ, με γνώμονα το καλό της ομάδας. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ήρθα και μίλησα με τους ποδοσφαιριστές μου, είπα ότι για να λειτουργήσουν τα πράγματα, πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι η ομάδα. Πάνω απ’ όλα είναι ο Αρης και όχι ο Κούπερ. Θεωρώ ότι η απόφασή μου αυτή θα φέρει μία αντίδραση, θα κάνει καλό στην ομάδα. Είμαι ευγνώμων σε όλον τον κόσμο, ο οποίος με στήριξε. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου και μία θερμή αγκαλιά. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Ίσως κάποτε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Με αφορμή τα σχόλια που ακούγονται ότι η διοίκηση του Αρη ήταν αυτή που δεν ήθελε τον προπονητή, ο έμπειρος τεχνικός ήταν κατηγορηματικός, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Το σκέφτηκα πάρα πολύ καλά, είναι αποφάσεις που πονάνε, το ανέλυσα, όμως, το αξιολόγησα και είναι απόφαση την οποία πήρα εγώ. Χθες είχαμε πολύωρες συσκέψεις στα γραφεία, προσπαθήσαμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Εγώ θεώρησα ότι αυτή η απόφαση είναι για το καλό της ομάδας, δε θέλω, όμως, να μπερδεύουμε τα πράγματα. Είναι μία δική μου καθαρά προσωπική απόφαση. Μην μπερδεύουμε τον κόσμο και τη διοίκηση στη δική μου την απόφαση. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε με βάση το τι πίστευα εγώ για την ομάδα, Θεωρώ ότι η παραίτησή μου θα κάνει καλό στην ομάδα. Δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση η διοίκηση της ομάδας στην απόφασή μου», και συνέχισε, τονίζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στον Αρη στο μέλλον: «Είμαι ευγνώμων απέναντι σε όλον τον κόσμο, για τον τρόπο με τον οποίο με στήριξε, για τον τρόπο με τον οποίο ήταν κοντά στην ομάδα σε όλους τους αγώνες. Από εκεί και πέρα, εύχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε να ξαναφορέσω την κίτρινη φόρμα, με το σήμα του Αρη και να πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, κρατάω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις, θεωρώ όμως ότι η απόφασή μου θα βοηθήσει στο μέλλον της ομάδας και θα βοηθήσει άμεσα από την Κυριακή κιόλας, να μπορέσει να αντιδράσει η ομάδα, να βάλει εις πέρας το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλον τον κόσμο για τη συνεργασία του και πραγματικά ελπίζω να μπορέσω να ξανακαθίσω στον πάγκο της ομάδας».

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ στην τελευταία του τοποθέτηση υπογράμμισε:

«Θα επαναλάβω ότι δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με κανένα. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας και όλους τους συνεργάτες της. Προσπαθήσαμε και εγώ και ο πρόεδρος, η διοίκηση και όλοι οι άνθρωποι του Αρη να δουλέψουμε με γνώμονα το καλό της δικής μας της ομάδας. Δεν ξέρω τι άλλο θα πρέπει να πω για να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ανθρώπους της ομάδας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved