«Πράσινα» πυρά κατά πάντων

«Πράσινα» πυρά κατά πάντων

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Αχιλλέα Μπέο, στους μετόχους της ΠΑΕ, αλλά και στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων του Παναθηναϊκού, κατόχων εισιτηρίων διαρκείας VIP, «Παναθηναϊκών Παρέμβαση».

Οι φίλοι των «πρασίνων» που απαρτίζουν τον συγκεκριμένο φορέα, εξαπολύουν πυρά κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τον χαρακτηρισμό «φλώροι» που απέδωσε στην ομάδα του τριφυλλιού.
Αναφορά γίνεται επίσης, με ειρωνικό ύφος, στους μετόχους της ομάδας, στους οποίους αποδίδεται ευθύνη για την απαξίωση και την κατρακύλα της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Βολές εξαπολύονται και προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως κομπάρσοι…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στο δρόμο της «πολιτιστικής επανάστασης» που χάραξε ο εύπατρις καθοδηγητής του, ο φωτεινός ηγέτης, ο κύριος « διδάξαμε ήθη ή μήπως ήθοι», ο κύριος Αχιλλέας Μπέος προσέθεσε άλλο ένα κομμάτι στην παράσταση που ανεβάζει εδώ και χρόνια. Με περίσσεια αλαζονεία και θράσος απευθύνθηκε σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τον χαρακτηρισμό «φλώροι».
Το ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος είναι γνωστό εδώ και χρόνια ( και πέρυσι ο ίδιος ήταν, εμείς άλλωστε το ξέρουμε καλά γιατί σχεδόν κάθε Κυριακή καθόταν ανάμεσά μας στο Ο.Α.Κ.Α), αυτό που μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η ΕΠΟ απλώς παρακολουθεί την παραληρηματική του δράση, ανίκανη να κάνει το παραμικρό (αλήθεια κύριε Πιλάβιε σας ικανοποιεί ο χαρακτηρισμός καλό παιδί αλλά λίγος?), ενώ οι εταίροι του στην Superleague τον επιβραβεύουν κιόλας με την ψήφο τους.
Μπράβο σε όλους τους που τον έχουν αναγάγει σε πρωταγωνιστή του Πρωταθλήματος.
Ένα μεγάλο μπράβο όμως αξίζει και στους μεγαλομετόχους της ομάδας μας, όλους ανεξαιρέτως. Τουλάχιστον σε αυτό είναι όλοι μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όλοι μαζί στην κατρακύλα της ομάδας μας.
Όλοι μαζί στην απαξίωση της ιστορίας μας.
Όλοι μαζί, ανάξιοι και ανίκανοι να ανταποκριθούν στην σημαντικότητα της στιγμής.
Όλοι μαζί κρυπτόμενοι πίσω από τα γραφεία τους, κυνηγώντας φαντάσματα, ασχολούμενοι με μικρότητες, αληθινοί πρωταγωνιστές μεσημεριανής εκπομπής.
Μπράβο και στους ποδοσφαιριστές μας, που υποδύθηκαν και αυτοί με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του κομπάρσου στο έργο με πρωταγωνιστή τον Μπέο. Εσείς κύριοι μας απογοητεύσατε ακόμα πιο πολύ, γιατί σε εσάς είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας, σε εσάς είχαμε ακουμπήσει το έμβλημά μας , σε εσάς τραγουδούσαμε τον ύμνο μας. Αλλά όπως και στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι δανεικά. Ανάξιοι και ανήμποροι να κουβαλήσετε στις πλάτες σας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, κυριευμένοι από το άγχος για το τι θα γίνει με τα συμβόλαια σας. Δικό μας το λάθος κύριοι που σας πιστέψαμε και σας υποστηρίξαμε.
ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ  !!!!!
Αύτη η χρονιά φεύγει χωρίς τίτλο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Φέτος συνειδητοποιήσαμε ( όσοι από εμάς το είχαμε ξεχάσει), με τον πιο σκληρό τρόπο ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι ο κόσμος του, αυτός που τελικά θα δώσει και την λύση στο αδιέξοδο που δημιούργησαν άλλοι».



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved