«Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ το έχει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103» για την φετινή πορεία της ομάδας, για τον στόχο της πρωτιάς που υπάρχει στα πλέι οφ, τον τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ του Αθανασιάδη αλλά και το δικό του μέλλον στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι κρατάει ή «πετάει» από τη φετινή σεζόν: «Πρέπει να θυμόμαστε τα πάντα. Ό,τι έγινε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να κρατήσουμε τις άσχημες στιγμές, γιατί μόνο καλό θα μας κάνει αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που μπήκαμε στα πλέι οφ. Έχουμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε για να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε εκεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να μπει με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ: «Είναι αλήθεια ότι χάσαμε πόντους με πιο αδύναμες ομάδες. Για αυτό δεν είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Τώρα πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη, να πάμε στα πλέι οφ και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Αυτή είναι από εδώ και πέρα η δουλειά μας».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Συμφωνώ με όσους είπαν ότι στόχος μας είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα τα μικρά λάθη της σεζόν για να μην γίνουν μεγάλα στα πλέι οφ. Η δουλειά μας είναι να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε. Θέλω και εγώ έξι νίκες στα πλέι οφ».

Για το αν προτιμά να ξεκινήσουν τα πλέι οφ εντός ή εκτός: «Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό. Θα δώσουμε τρία ματς εντός και τρία εκτός. Σίγουρα θέλω να ξεκινήσουμε από την Τούμπα. Πρέπει να δείξουμε πάθος και δύναμη για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το αν υπάρχει φαβορί για τα πλέι οφ: «Ο ΠΑΟΚ. Δεν ρισκάρω με αυτό που λέω. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είναι φυσιολογικό να λέω ότι το φαβορί είναι η ομάδα μου. Ξέρω την ομάδα μου και πιστεύω πολύ σε αυτήν και στον εαυτό μου. Αν μπω στο γήπεδο και ξέρω ότι το φαβορί είναι μια άλλη ομάδα, τότε θα είναι σα να έχω ηττηθεί πριν καν ξεκινήσει το ματς».

Για τη βελτίωση που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα είναι διαφορετική Είχαμε πολλά ματς, πολύ νευρικότητα και πίεση από τα πολλά ματς. Ελπίζω όλοι να τα πάνε καλά, ώστε να είμαστε καλοί στα πλέι οφ».

Για τον χαμό του πατέρα του: «Μου στοίχισε ο θάνατος του πατέρα μου, αλλά πήρα δύναμη από την κόρη μου και τη γυναίκα μου. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Μετά το Πάσχα θα έρθει ο ατζέντης μου στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον κ. Κωνσταντινίδη. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Η δική μου αίσθηση είναι ότι θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Ας γίνουν πρώτα οι επαφές και μετά θα έχουμε να πούμε περισσότερα για αυτό το θέμα».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του Αθανασιάδη: «Εγώ θέλω να βάζω γκολ σε κάθε αγώνα, αλλά δεν πειράζει να βάζει γκολ και ο Κλάους. Είναι ένας τρόπος να δείξω τη χαρά μου».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved