«Θα γιορτάσουμε στο ΟΑΚΑ»

«Θα γιορτάσουμε στο ΟΑΚΑ»

Ο Ατρόμητος θα δώσει τα πάντα για να γιορτάσει τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσει το τρόπαιο σύμφωνα με τον Γιώργο Σπανό.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός,  παραχώρησε σήμερα (18/4) το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Αρχικά, έχοντας μάθει για το χαμό του Ολουμπάγια Αντεφέμι, ο «ισχυρός άντρας» του Ατρομήτου, επεσήμανε: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντεφέμι γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή».

Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στην εμφάνιση της ομάδας στο πρωτάθλημα τονίζοντας: «Η 12η θέση δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα του ρόστερ. Η πορεία στο Κύπελλο ήταν η αιτία της κακής πορείας στο πρωτάθλημα. Χάσαμε πολύ ενέργεια σωματική και ψυχική. Θα δούμε μετά τον τελικό τι έφταιξε για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και του χρόνου κι έχουμε άγχος μέχρι την τελευταία στιγμή όπως φέτος».

Περνώντας στο κυρίως θέμα των δηλώσεών του, σχετικά με τη συμμετοχή του Ατρομήτου στον τελικό του Κυπέλλου, ανέφερε: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε, στα ίσια. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και την ΑΕΚ που αντιπροσωπεύει την προσφυγιά. Ωστόσο και ο Ατρόμητος έχει τη δική του ιστορία, τα δικά του «θέλω» και θα πάμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είναι μια ιστορική συγκυρία και το έχουν καταλάβει όλοι. Από τις πρώτες μέρες κιόλας της διάθεσης των εισιτηρίων η ζήτηση είναι πρωτόγνωρη. Για μας ο τελικός είναι μεγάλο στοίχημα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, αλλά να φτιάξουμε και καινούρια φιλάθλων με λαμπρό μέλλον».

Επίσης, αναφορικά με τη δική του παρουσία στον σύλλογο υπογράμμισε: «Όπως έχετε δει εγώ είμαι άνθρωπος των έργων. Αυτή την εξαετία η ομάδα τα έχει βιώσει όλα, αλλά έχει βάλει και τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Έχουμε αφουγκραστεί τα σημεία των καιρών και ό,τι κάνουμε, γίνεται βάσει προγράμματος. Πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε, σχετικά με τα οικονομικά. Όλα τα πράγματα έχουν ημερομηνία λήξης, έτσι κι εγώ όταν ολοκληρώσω το έργο μου εδώ θα έχω αφήσει μια ομάδα καθαρή. Θα στηρίζεται στις υποδομές της και στους νέους που θα βγάζει από τα φυτώρια, που όπως είδατε κι εχτές είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα».

Επιστρέφοντας στο θέμα του τελικού της 30ής Απριλίου δήλωσε: «Στο ιστορικό ραντεβού στις 30 Απριλίου είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε βροντερό παρών και να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το τρόπαιο. Στο ΟΑΚΑ θα έχουμε το δικό μας κομμάτι, θα είναι γιορτή δική μας, του Περιστερίου και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να τη χαλάσει. Έχω συζητήσει με τους οργανωμένους. Θα δείξουμε την κουλτούρα του Περιστερίου, το ήθος μας. Εμείς θα γιορτάσουμε».

Ερωτηθείς για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και αν θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στον τελικό, απάντησε: «Διαφορετικά θα στηθεί η ομάδα αα παίζουμε στο Europa League και διαφορετικά αν έχουμε μια απλή συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να περιμένουμε και την έκβαση των πλέι οφ γιατί μπορεί να βγούμε Ευρώπη, αν η ΑΕΚ κατακτήσει την πρώτη θέση. Ο Ατρόμητος δεν κάνει μεταγραφές «αέρα» αλλά βάσει δυνατοτήτων. Δεν θα υποθηκευτεί το μέλλον του συλλόγου. Έχουν γίνει κάποιες πρώτες σκέψεις με τους συνεργάτες μου, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα».

Μιλώντας για τους νέους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια οι Ακαδημίες είναι αντίδοτο στην κρίση. Έχουμε αυτή τη φιλοσοφία και στηρίζουμε τους Έλληνες. Είναι το «χρυσό μέλλον» και η παρακαταθήκη αυτής της ομάδας».

Τέλος, στην ερώτηση για τις προθέσεις της διοίκησης σχετικά με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν απάντησε: «Οι πάντες κρίνονται. Ξέρετε κι εσείς ότι οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν. Όλες οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 30 Απριλίου».

«Προβάδισμα ο Ατρόμητος»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης. Ο πρώτος πολίτης του Δήμου λοιπόν αναφέρθηκε αρχικά στον Γιώργο Σπανό τονίζοντας: «Ο Σπανός από την πρώτη μέρα έχει βάλει μια διάφανη διοίκηση. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος είναι το πιο νοικοκυρεμένο σωματείο στην Ελλάδα κι εμείς οι Περιστεριώτες βλέπουμε αυτή την πρωτιά. Εκτός από αυτό έχει φέρει και αγωνιστικά αποτελέσματα για πρώτη φορά στην ομάδα της πόλης που θα γραφτούν στην ιστορία ενώ είχε παίξει και παλαιότερα στο UEFA».

Στη συνέχεια μίλησε για το «μεγάλο ραντεβού» του Κυπέλλου υπογραμμίζοντας: «Στις 30 Απριλίου στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή που γίνεται στην Ελλάδα, η πόλη θα συμμετάσχει με πρωταγωνιστή την ομάδα της πόλης μας. Στον τελικό δεν υπάρχουν στάνταρ και οι δυο ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες. Αν κάποιος προηγείται είναι ο Ατρόμητος λόγω του πάθους και των φιλοδοξιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους παλαίμαχους και τον πρόεδρο του ΓΣΠ. Καλώ όλους σε μια πανπεριστεριώτικη εκστρατεία με αυτό το εισιτήριο (έδειξε ένα από τα εισιτήρια που έχει προμηθευτεί ο Ατρόμητος για τον τελικό). Το συλλεκτικό εισιτήριο που θα μείνει στην ιστορία. Να ζήσουμε τις μοναδικές στιγμές στον τελικό με τον Ατρόμητο. Η πόλη θα μετακομίσει στο ΟΑΚΑ».

«Θα κάνουν το καθήκον τους»

Επίσης, μίλησε και ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Σταύρος Κωνσταντινίδης, επισημαίνοντας: «Η ομάδα μας είναι αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της. Έχουμε φτάσει άλλες δυο φορές στους «8». Την μια χάσαμε από τον Ολυμπιακό και την άλλη χάσαμε στο «κορώνα γράμματα» με τον ΠΑΟΚ. Η τρίτη φορά θα είναι δική μας. Οι παίκτες θα κάνουν το καθήκον τους».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved