Θρήνος για Αντεφέμι!

Θρήνος για Αντεφέμι!

Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό.

Ο 25χρονος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάρει άδεια από την Ξάνθη και οδηγούσε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπου είχε σκοπό  να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του, πριν συμβεί το δυσάρεστο γεγονός που έχει σοκάρει την κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Το μοιραίο για τον άτυχο άσο, ήρθε στην περιοχή της Καβάλας όταν σε ένα σημείο του οδοστρώματος με αρκετές στροφές έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να γίνει το δυστύχημα και να κοπεί το νήμα της ζωής του άδοξα.

Ο Διοικητής Τροχαίας Καβάλας, Βασίλης Τσομπάνογλου, μιλώντας στο Onsports για το τροχαίο του Αντεφέμι είπε χαρακτηριστικά:

«Το δυστύχημα έγινε στις 09:15 το πρωί στο 162ο χλμ, της Εθνικής οδού Καβάλας-Ξάνθης με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για εκτροπή-ανατροπή του οχήματος που οδηγούσε μόνος του ο ποδοσφαιριστής, χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος».

Όσο για το αν ο θάνατος του Αντεφέμι ήταν ακαριαίος, ο κ. Τσομπάνογλου ανέφερε: «Αυτά θα τα εξετάσει όλα ο ιατροδικαστής, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Τη στιγμή που βρέθηκαν στο χώρο τα όργανα της τροχαίας ο ποδοσφαιριστής είχε εκπνεύσει. Πλέον έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας και θα γίνουν όλες οι ιατροδικαστικές εξετάσεις για να προκύψουν τα ασφαλή συμπεράσματα. Θα πρέπει να ελεγχθούν πάρα πολλά, όπως π.χ. ο έλεγχος για κατάσταση μέθης».

Ενώ για τα αίτια του ατυχήματος, επισήμανε: «Το τροχαίο έγινε σε ένα σημείο όπου υπάρχει στροφή, αλλά είχε ψιχαλίσει. Δεν μπορούμε όμως να λέμε τίποτα αν δεν έχουμε στα χέρια μας πραγματογνωμοσύνη και αν δεν έχουν ελεγχθεί οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος για να μιλάμε με σιγουριά».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και οι δηλώσεις του κ. Τσομπάνογλου στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra. «Ο Αντεφέμι ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Τα αίτια ερευνώνται. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πρόκειται περί εκτροπής ανατροπής του οχήματος (…)Δυστυχώς ο Αντεφέμι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Γι΄αυτό και η Τροχαία επιμένει πάντα να φοράτε ζώνη ασφαλείας. Εμείς ενημερώσαμε τους ανθρώπους της Ξάνθης», είπε μεταξύ άλλων.



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved