«Δεν έχουμε αποφασίσει»

«Δεν έχουμε αποφασίσει»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, αφού πρέπει πρώτα να συναντηθεί με την διοίκηση των Αρκάδων.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» υποστήριξε πως η ομάδα του πλήρωσε ακριβά το επιθετικό της πρόβλημα, ενώ για το μέλλον εμφανίστηκε αινιγματικός λέγοντας πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις ημέρες του Πάσχα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη υπάρχουν ελπίδες παραμονής για τον Αστέρα από τη στιγμή που εκκρεμούν περιπτώσεις αδειοδοτήσεων ομάδων της Super League, ενώ για τα γενικότερα προβλήματα και σκάνδαλα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο υποστήριξε ότι λύνονται σε μια νύχτα, αν υπάρχει η θέληση.

Για το υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης, ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: «Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν είναι ευχάριστο θεωρώ ότι κάναμε μια προσπάθεια αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε προβλήματα που δε μπορούσαμε να τα διορθώσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν η ομάδα του ήταν η χειρότερη από αυτές που υποβιβάστηκαν, επισήμανε: «Σίγουρα αυτές οι τρεις ομάδες ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος. Ο Αστέρας σε καμία περίπτωση δεν ήταν η ομάδα που έπρεπε να υποβιβαστεί γιατί έχει τα φόντα και τις δυνατότητες να κρατηθεί στην κατηγορία. Είχαμε ένα σοβαρό πρόβλημα με την επιθετική δυστοκία που δε λύσαμε ούτε το καλοκαίρι ούτε τον Ιανουάριο. Είμαστε έβδομοι σε τελικές προσπάθειες, αλλά είχαμε την χειρότερη επίθεση».

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε κάτι θετικό στο παιχνίδι του Αστέρα, συμπλήρωσε: «Η αμυντική γραμμή, ήταν από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία αλλά αυτό δεν είχε αντίκρισμα».

Στη συνέχεια, ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Αυτό που θέλαμε ήταν να κλείσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις όσο γίνεται καλύτερα και τα καταφέραμε με μια καλή εμφάνιση με τον Πανιώνιο».

Ενώ για το αν θα παραμείνει στον Αστέρα, σχολίασε: «Θα δούμε μετά το Πάσχα τι γίνεται, σε ποια κατηγορία θα είμαστε και θα συζητήσουμε για το μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν συμπληρώσει το φάκελο. Αυτό για το ποδόσφαιρο και για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων δεν είναι καλό. Υπήρχε άνισος ανταγωνισμός σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το αν θέλει να μείνει στην Τρίπολη, τόνισε: «Το θέμα δεν είναι ποια είναι η δική μου επιθυμία αλλά ποιοι είναι και οι στόχοι της ομάδας για το μέλλον. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σωματείο, είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και έχει όλες τις προϋποθέσεις για παίκτες και προπονητές μέσα στο κλαμπ».

Σε ερώτηση για την συνολική εικόνα του πρωταθλήματος, υποστήριξε: «Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής γιατί είχε διάρκεια και ποιότητα παικτών και φαίνεται από τη μεγάλη διαφορά που έχει. Για τις υπόλοιπες θέσεις, οι ομάδες βρίσκονται δίκαια εκεί και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο Βόλος. Ο Βόλος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήταν η ευχάριστη έκπληξη μαζί με την Καβάλα».

Για τη μάχη των play off: «Τα play off είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και θα παίξει ρόλο η κατάσταση των ομάδων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία και ο κορεσμός που αισθάνονται Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τουλάχιστον αυτό δείχνουν προς τα έξω. Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια σταθερότητα και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μάτι που… «γυαλίζει».

Για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου, υπογράμμισε: «Προσπαθώ να μην ασχολούμαι πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι δεν είναι το δικό μου αντικείμενο. Αυτά όμως που βγαίνουν δε βγαίνουν τυχαία. Δημιουργούν ανωμαλία και πρόβλημα στο ποδόσφαιρο που πρέπει να το αναδείξουμε σαν προϊόν. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να «καθαρίσουμε» το ποδόσφαιρο. Είναι εύκολο, αν το θέλουμε το ποδόσφαιρο μπορεί να φτιαχτεί μέσα σε μια νύχτα».

Για το ποιες μπορεί να είναι οι λύσεις, συμπλήρωσε: «Έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα από το τι γίνεται στην Ευρώπη, σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Είναι εύκολο αν θέλουμε, μιλάμε για πολιτική βούληση και για νόμους. Άτομα που δεν έχουν σχέση με τον χώρο, πρέπει να φύγουν και να προστατέψουν το προϊόν μας όπως κάνουν όλες οι άλλες χώρες».



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved