«Πιστεύω ότι το αξίζαμε»

«Πιστεύω ότι το αξίζαμε»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού  Βόλου, Λεάντρο Αλβαρέζ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm 94,6» για την επιτυχία της ομάδας του καθώς και για τα play off.

O μέσος των «ερυθρολεύκων», τόνισε πως αρχικός στόχος της ομάδας του ήταν η παραμονή στην κατηγορία ωστόσο στην πορεία της σεζόν άλλαξαν οι στόχοι για τον Ολυμπιακό μετά την πολύ καλή συγκομιδή βαθμών.


Αναλυτικά η συνέντευξή του στον «NovaΣπορ Fm 94,6»:

«Στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Μετά άλλαξαν τα δεδομένα για εμάς γιατί είδαμε τι βαθμούς είχαμε και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Δεν ήταν εύκολος ο στόχος μας. Τελικά πήγε πολύ καλά η χρονιά και πετύχαμε τον στόχο μας».


Για το πώς ήρθε αυτή η επιτυχία για τον Ολυμπιακό: « Το καλό είναι πάντα δύσκολο. Δώσαμε τα πάντα και αφήσαμε στο Θεό το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλά θέματα μέσα στην εβδομάδα με τραυματισμούς. Δεν είχαμε τον τερματοφύλακά μας αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Μέτρησε η καρδιά που έχει αυτή ομάδα και ότι το παλέψαμε μέχρι τέλος. Πιστεύω ότι το αξίζαμε».


Για την φυγή Τσιώλη: « Το διαφορετικό στην περίπτωση του Τσιώλη ήταν ότι έφυγε ένας προπονητής όταν η ομάδα πήγαινε καλά. Συνήθως οι προπονητές φεύγουν όταν δεν πάει καλά μια ομάδα. Και με τον κ. Κατσαβάκη και με τον Τσιώλη κάναμε σπουδαία δουλειά και ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν πολύ δύσκολο για μας και δεν το περίμενα να φύγει ο προπονητής. Ήμασταν μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Για τον Κασαβάκη πιστεύω πως δεν είναι εύκολο να πάρεις μια ομάδα που πάει καλά και να την συνεχίσεις έτσι».


Για τα play off: «Ότι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε το θέλουμε. Αν η ΑΕΚ κερδίσει το Κύπελλο θα βγούνε όλες οι ομάδες  Ευρώπη. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Όλοι μας θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό».


Για τους αντιπάλους στα play off: «H αλήθεια είναι ότι με τις μεγάλες ομάδες πήγαμε πάρα πολύ καλά . Δεν είναι όμως πάντα έτσι στο ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση οι επιδόσεις μας κόντρα στους μεγάλους όμως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τα play off θα είναι δύσκολα. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το καλύτερο».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved