Γρηγορίου: «Εκτός ηθικής να μιλήσω για διαιτησία»

Γρηγορίου: «Εκτός ηθικής να μιλήσω για διαιτησία»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θέλησε να σχολιάσει την επίμαχη φάση που φαίνεται ο αμυντικός του, Μπιτόλο να κάνει χέρι εντός περιοχής.

Ο Έλληνας τεχνικός, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, μετά από τέσσερις μέρες που είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Φενέρμπαχτσε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στο μυαλό μας ήταν μόνο αυτό το αποτέλεσμα όσο κι αν ακούγεται λιγάκι περίεργο γιατί το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ' ολοκλήρου στην ομάδα του Πλατανιά.

Ήμασταν πάρα πολύ κακοί, είχαμε μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές μας, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, δεν κάναμε τίποτα απ' όλα όσα έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν καθοριστικό υπό την έννοια ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και θα θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να συνταχτούμε, να δουλέψουμε, να θυμηθούμε πράγματα, τα οποία έχουμε κάνει και δεν είχαμε την ευκαιρία αυτό το 20ήμερο λόγω των παιχνιδιών και των ταξιδιών που είχαμε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Το σημερινό αποτέλεσμα θα βοηθήσει πάρα πολύ τα παιδιά, έτσι ώστε να έχουμε περισσότερη διάθεση και να εμφανιστούμε πάλι στην έναρξη του πρωταθλήματος όπως πρέπει. Το δεύτερο ημίχρονο σίγουρα ανήκε σ' εμάς, κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο.

Ρισκάραμε αρκετά κι έτσι έπρεπε να κάνουμε γιατί μέση λύση δεν υπήρχε. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο έπακρο και πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει, επαναλαμβάνω, ενόψει της συνέχειας. Συγχαρητήρια στα παιδιά γι' άλλη μία φορά», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το ότι είπε πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και αν το ματς μπορούσε να έρθει ισοπαλία: «Βάσει κούρασης, βάσει αντιμετώπισης του παιχνιδιού, το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκε, θα μπορούσε να έρθει και ισοπαλία το παιχνίδι, αλλά αν συνυπολογίσουμε όλα αυτά, εγώ θα το θεωρήσω δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της προσπάθειας που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και βάσει των δεδομένων που υπήρχαν πριν από το παιχνίδι».

Για το ματς με τον Πλατανιά σε σύγκριση με αυτό της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό: «Ο Πλατανιάς μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, μας πίεσε ψηλά. Είχαμε προβλήματα στο να μπορέσουμε να κάνουμε ανάπτυξη από πίσω, να κρατήσουμε την μπάλα, να βγάλουμε επιθετικές κινήσεις που έχουμε μάθει και δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλός. Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, ανήκε σ' εμάς. Ο Πλατανιάς είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια, αυτά που είναι στη Σούπερ Λιγκ, κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα παραπάνω. Θα ευχηθώ το καλύτερο στην ομάδα του Πλατανιά ενόψει της συνέχειας και για όλη τη χρονιά».

Για το χέρι του Μπιτόλο στο τέλος: «Δε θα μιλήσω καν για διαιτησία όλη τη χρονιά. Ασχολήθηκα πολύ, και συμβαίνει σπάνια τουλάχιστον στην προπονητική μου καριέρα, με τον Ιταλό διαιτητή στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και το μετάνιωσα μετά γιατί δεν είναι ούτε του ήθους μου, ούτε της φιλοσοφίας μου της προπονητικής.

Οπότε, είτε αδικηθούμε, είτε ευνοηθούμε, δε θα σχολιάσω διαιτησία και ιδιαίτερα αυτά τα παιδιά που θα πρέπει να τα βοηθήσουμε για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, τουλάχιστον στην ελληνική διαιτησία, γιατί το αξίζουν.

Και εμείς αδικηθήκαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενδεχομένως κι ο Πλατανιάς, αλλά δε θα κάνω κανένα σχόλιο. Να αφήσουμε τα παιδιά να παίζουν έτσι όπως πρέπει να παίζουν χωρίς να τους προσθέτουμε άγχος».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved