Επαφές ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ!

Επαφές ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ!

Μόνο αβίαστα δεν πήραμε την απόφαση να παρουσιάσουμε το ρεπορτάζ που ακολουθεί. Θέματα όπως αυτό που θα διαβάστε δίνουν κλικ, προκαλούν ενθουσιασμό αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν θετική κατάληξη.

Αυτός είναι και ο λόγος που πάρα το γεγονός ότι η πληροφορία είναι στη διάθεση μας τις τελευταίες τρεις ημέρες, δεν μπήκαμε στον πειρασμό να την δημοσιεύσουμε. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε λανθασμένες εντυπώσεις σε μια περίοδο δύσκολη για τον ΠΑΟΚ που έχει στο ενεργητικό του 1 μόλις βαθμό μετά την διεξαγωγή 2 αγωνιστικών στη Superleague.

Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες η πληροφορία ενισχύεται και επιβεβαιώνεται τόσο από την Βουλγαρία όσο και από την Αγγλία. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές λοιπόν ο Φράνκ Αρνεσεν κινείται για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ύστερα από επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς Βούλγαρου και πέρσι το καλοκαίρι χωρίς επιτυχία καθώς ο Μπερμπάτοφ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία.

Ο 34χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος και αναζητά την επόμενη μέρα της καριέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπερμπάτοφ έχει σοβαρή πρόταση από την Τουρκία αλλά και από ομάδα της Αγγλίας που όμως δεν τον έχουν ικανοποιήσει απόλυτα με αποτέλεσμα να εξετάζει την πρόταση που έχει ήδη καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του αθλητικού της διευθυντή.

Το ύψος του ποσού που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Μπερμπάτοφ δεν έχει γνωστό αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετά σημαντικό ώστε να πείσει τον διεθνή επιθετικό να δεχθεί την πρόταση αν δεν προκύψει στο δρόμο του πρόταση από ομάδα που θα θεωρήσει πιο σημαντική για την καριέρα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Μπερμπάτοφ ήταν ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Μποάκιε από την Αταλάντα καθώς το ύψος της μετακίνησης του θα ξεπερνούσε σε κόστος την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατάληξη των συζητήσεων που ξεκίνησαν πριν από μια περίπου εβδομάδα και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα αλλά σίγουρα ξέρουμε ότι οι δυο πλευρές (ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ) έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Ο Μπερμπάτοφ αποτελεί «καψούρα» του Ιβάν Σαββίδη και το όνομα του βρίσκεται στην πρώτη θέση των ελεύθερων παικτών που έχει στη διάθεση του Φράνκ Αρνεσεν.

Πηγή: Inpaok.gr



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved