Ολυμπιακός: Καμπανάκι… για τα αστέρια

Ολυμπιακός: Καμπανάκι… για τα αστέρια

Η… υποχρέωση για τον Ολυμπιακό «βγήκε» κόντρα στον Λεβαδειακό, με το… διπλό, ωστόσο, στο ΟΑΚΑ… ήχησε «καμπανάκι» για το Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να πάρουν τη νίκη και να διπλασιάσουν τα «τρίποντά» τους στην φετινή Super League, επικρατώντας 2-0 των Βοιωτών, χάρις στα… απίστευτα τέρματα των Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη στο φινάλε του αγώνα. Οι Πειραιώτες ουσιαστικά… γεύτηκαν τους… καρπούς της υπομονής και της επιμονής που έδειξαν μέχρι το τέλος, κόντρα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, που έδειξε πως πρωταρχικός στόχος ήταν το «μηδέν» στην άμυνα.

Ωστόσο, περίπου τρεις εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός έδειξε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να μπορέσει να «δέσει». Δεν θα ήταν… υπερβολή να τονίσουμε πως η εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς αποτελεί ένα σημαντικό… καμπανάκι, ενόψει του πρώτου ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Άλλωστε, κόντρα στους Βαυαρούς, ακόμα και το ελάχιστο λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Βέβαια, τα… ελαφρυντικά για το «συγκρότημα» του Μάρκο Σίλβα είναι πολλά. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα, ενώ δεν θα πρέπει να… παραγνωρίσουμε πως απουσίαζαν τρία βασικά στελέχη, οι Φινμπόγκασον, Μπουχαλάκης και Μαζουάκου. Κι αν η απουσία του τελευταίου μπορεί να μην… φάνηκε, ελέω του Λεάντρο Σαλίνο, ο Ισλανδός επιθετικός και ο Κρητικός μέσος, έλειψαν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Αναμφίβολα, ο Φράνκο Χάρα προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, παίζοντας ως «καθαρός» επιθετικός, όμως, ο Φινμπόγκασον αποκτήθηκε για να βοηθήσει τους Πειραιώτες στο εύκολο γκολ, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δίνει σημαντικές… λύσεις στον Μάρκο Σίλβα. Όπως στην αλλαγή του Εστεμπάν Καμπιάσο. Μόλις ο Αργεντίνος βρέθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, το κέντρο του Ολυμπιακού πέρασε από… 40 κύματα, ενώ σε περίπτωση που ο Κρητικός άσος ήταν στην διάθεση του Πορτογάλου προπονητή, θα μπορούσε να δώσει σημαντική βοήθεια, μια και είναι από τις βασικές επιλογές του τεχνικού των «ερυθρόλευκων», μέχρι στιγμής.

Πλέον, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν την ευκαιρία, για περίπου δύο εβδομάδες να δουλέψουν στα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση. Το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και ο Μάρκο Σίλβα με τους συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν τα… κακώς κείμενα ενόψει της συνέχειας.



Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved