«Φονιάς»: «Άλλοι μίκρυναν τον Παναθηναϊκό, όχι ο Αναστασίου!»

«Φονιάς»: «Άλλοι μίκρυναν τον Παναθηναϊκό, όχι ο Αναστασίου!»

Ο «Φονιάς» μιλάει στο Onsports για τη μαύρη νύχτα του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, βγάζοντας στη σέντρα τους κύριους υπαίτιους με ατάκες που θα συζητηθούν.

Ο Χρήστος Δημόπουλος δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του '80 και τίναζε τα αντίπαλα δίχτυα με τα γκολ που σημείωνε. Πήρε τίτλους, ξέρει για τα καλά τα ευρωπαϊκά στάνταρ της ομάδας, τα οποία πήγαν περίπατο το οδυνηρό βράδυ της Πέμπτης.

Ο «Φονιάς», όπως έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, σχολίασε στο Onsports το άνευ προηγουμένου πατατράκ με την Γκαμπάλα, τις δύσκολες στιγμές που περνάει από το βράδυ της Πέμπτης η πράσινη οικογένεια και τον Γιάννη Αναστασίου, που σύμφωνα με τον Δημόπουλο είναι ο μόνος που δεν φταίει!

Έριξε τις ευθύνες στη διοίκηση Αλαφούζου που δεν μπήκε στη διαδικασία να στηρίξει με ουσιαστικές μεταγραφές την ομάδα με αποτέλεσμα να την αφήσει ξεκρέμαστη στα ευρωπαϊκά ματς, ενώ έφερε και το παράδειγμα της ομάδας μπάσκετ, λέγοντας «Στο μπάσκετ υπάρχει ομαδάρα, γιατί αυτός που ασχολείται έχει… καρύδια και αγαπάει την ομάδα».

Μίλησε ακόμα για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Πανελευσινιακό (σ.σ. υπεύθυνος ακαδημιών), όπου μαζί με τα αδέρφια του, Σπύρο και Θανάση, δημιουργούν κάτι φρέσκο και ανταγωνιστικό εν όψει Football League.

Έπιασε πάτο ο Παναθηναϊκός;

«Έχουν μικρύνει τον Παναθηναϊκό και ο κόσμος στεναχωριέται. Αυτή τη στιγμή όχι δεν έχει παίκτες, αλλά.... Δεν φταίει ο Αναστασίου. Το καθήκον τους έπρεπε να το κάνουν άλλοι. Έπρεπε να πάρουν παίκτες για να ανταπεξέλθουν. Ο μόνος υπεύθυνος δεν είναι ο Αναστασίου»

Δεν έχει ευθύνες δηλαδή;

«Όταν δεν έχεις παίκτες τι να σου κάνει ο προπονητής. Έπρεπε να βοηθεί η ομάδα. Δεν μπορείς να περιμένεις τα πάντα από τον Μπεργκ ή τον Καρέλη για παράδειγμα. Έχει φτάσει σε αυτό το σημείο η ομάδα που γελάνε όλοι. Είναι ανταγωνιστικός αυτός ο Παναθηναϊκός έναντι του Ολυμπιακού; Ο Παναθηναϊκός, πρέπει να γίνει μεγάλος όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Ποτέ δεν είχε ποτέ τέτοιο χάλι. Όταν έπαιζε ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, ήταν Παναθηναϊκός. Ακόμα και με καλύτερες ομάδες δε μασούσε!»

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο…

«Ο κόσμος έχει δίκιο. Θέλει να δει μια ομάδα που να είναι ανταγωνιστική. Δεν τρώει κουτόχορτο ο κόσμος. Περίμενε τόσο καιρό για να δει το κάτι παραπάνω και βλέπει αυτό που είδε με την Γκαμπάλα. Γι’ αυτό ξέσπασε»

Άρα η ευθύνη βαραίνει κυρίως τη διοίκηση;

«Έτσι είναι. Βγες και πες τίμια ως διοίκηση: Αυτοί είμαστε, αυτά μπορούμε και τέλος. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις και προσδοκίες. Στο μπάσκετ γιατί έχει ομαδάρα; Γιατί έχει πρόεδρο με… καρύδια και έχει ομαδάρα. Αγαπάει αυτό που κάνει και αυτή είναι η διαφορά. Αν δεν μπορούν στην ΠΑΕ να φύγουν. Εμείς παίζαμε για τη φανέλα για να είναι ψηλά κι ας παίρναμε ψίχουλα. Αν κρατάς παίκτες που δε θέλουν να παίξουν, αυτά συμβαίνουν. Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό; Δε θες να παίξεις κύριε... τάδε, φύγε»

Έγιναν λάθη στον σχεδιασμό;

«Από εκεί ξεκινούν όλα. Δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους οι Βόκολος και Φύσσας για τις επιλογές τους. Πως φταίει ο Αναστασίου; Έχει κανέναν καλύτερο και δεν τον έβαλε, νομίζω όχι. Με αυτήν ομάδα και άλλος να έρθει στον πάγκο δε θα αλλάξει κάτι»

Κάτι καλό γεννιέται στην Ελευσίνα;

«Έχουμε αναλάβει τον Πανελευσινιακό το τελευταίο διάστημα μαζί με τον Σπύρο και τον Θανάση. Τρέχουμε για το καλύτερο. Πρέπει να πετύχουμε και να ‘ναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Football League»



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved