Οι μετοχές της 1ης αγωνιστικής της Super League

Οι μετοχές της 1ης αγωνιστικής της Super League

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Super League και το Onsports σας παρουσιάζει τα limit up και τα limit down της πρεμιέρας

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος της Super League. ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν ιδανικό ξεκίνημα παίρνοντας τη νίκη στην πρεμιέρα τους και δείχνοντας πως μετά από χρόνια, θα είναι οι τρεις μεγάλοι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ    0-1

1295025

ΚΑΛΛΟΝΗ

Απογοητευτική ήταν η παρουσία της ομάδας της Λέσβου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που στόχος είναι η άνετη παραμονή, αναμετρήσεις με αντιπάλους όπως ο Ηρακλής εντός έδρας, έχει ως στόχο τη νίκη. Παρόλα αυτά, εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και ανέτοιμη.

Δεν άξιζε κάτι παραπάνω και το πρώτο δυνατό καμπανάκι ενόψει της φετινής σεζόν χτύπησε ήδη…

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλής επέστρεψε για να μείνει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από την απουσία της από την πρώτη κατηγορία, θέλει να καθιερωθεί στα σαλόνια της Super League. Με εμφανίσεις όπως αυτή της πρεμιέρας, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Μπήκε… καμικάζι στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξε νωρίς το σκορ και θα μπορούσε στη συνέχεια να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερη νίκη που θα του έδινε ακόμα περισσότερη ψυχολογική ώθηση.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    0-2

1294946

ΠΑΝΘΡΑΡΙΚΟΣ

Δεδομένο είναι πως ο Πανθρακικός θα είναι από τις ομάδες που μέχρι το τέλος της σεζόν θα παλέψουν για την παραμονή τους. Κάτι που αποδείχθηκε και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν μπόρεσε να μείνει κοντά στο παιχνίδι για μεγάλο διάστημα. Έδειξε αρκετά κενά στην άμυνά του και η ήττα ήρθε με φυσιολογικό τρόπο. Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος θα πρέπει να βελτιωθεί ραγδαία για να μπορέσει να μείνει στη Super League

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με πολλές απουσίες και αρκετά προβλήματα ταξίδεψε στη Θράκη ο Αστέρας Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια όμως, ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει και στη νίκη με 2-0.

Πρεμιέρα με γκολ για τον Μπερτόλιο, ωστόσο χάλασε την καλή του εικόνα με την χαζή αποβολή του που θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ -  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    3-0

1295476

ΑΕΚ

Επικό ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν καθώς στην πρεμιέρα της, είδε τον κόσμο της να πηγαίνει μαζικά στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Δεν ξεκίνησε καλά, ωστόσο μετά το πρώτο 20λεπτο παρουσίασε εξαιρετική εικόνα.

Κλίμα γιορτής στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές να επιβραβεύουν τον κόσμο και να προσφέρουν θέαμα από τόσο νωρίς για να έρθει η άνετη νίκη με 3-0.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πολύ δύσκολο ήταν το έργο του Πλατανιά στην πρεμιέρα, ωστόσο μπήκε με αισιοδοξία για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Αρκετά προβλήματα παρουσιάστηκαν όμως μετά το πρώτο τέρμα που δέχτηκε και έτσι στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθόλου για να φτάσει σε κάτι θετικό. Έχει καλό υλικό και εφόσον αυτό παρουσιαστεί και εντός αγωνιστικού χώρου θα μπορέσει να βρεθεί στις θέσεις της παραμονής που είναι ο στόχος του.

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    1-1

1295957

ΒΕΡΟΙΑ

Νωθρό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Βέροιας. Οι μετοχές της έμειναν σταθερές και το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ θεωρείται θετικό με βάση και την εξέλιξη του αγώνα. Περιμένει ακόμα κάποιες προσθήκες που θα ανεβάσουν το επίπεδό της. Θεωρείται από τις ομάδες που θα καταφέρουν να φτάσουν στο στόχο της παραμονής και αυτό φάνηκε από την πρεμιέρα δείχνοντας επίπεδο, αρκετό για αυτόν τον στόχο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Από τις ομάδες που έχουν σταθερή παρουσία στην πρώτη κατηγορία πλέον είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, Κάθε σεζόν είναι διαφορετική και φέτος για ακόμα μία φορά, δεν δείχνει πως θα έχει προβλήματα τουλάχιστον με την παραμονή του.

Τσάβεζ και Ακόστα έδειξαν από νωρίς πως μπορούν να έχουν ηγετικό ρόλο στη σεζόν. Ίσως να αδικείται από το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, ωστόσο πριν την έναρξη του αγώνα, μία ισοπαλία θα θεωρούταν θετική.

ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ    0-0

1296004

ΠΑΟΚ

Μεγάλες ήταν οι προσδοκίες για τον ΠΑΟΚ από τα όσα είχε δείξει λίγες ημέρες νωρίτερα απέναντι στην Μπρόντμπι. Η επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ να περάσει στη βασική ενδεκάδα αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές που είχαν λίγες προπονήσεις με την ομάδα, αποδείχθηκε λανθασμένη.

Ο ΠΑΟΚ έχασε το ρυθμό του, έδειξε μαγκωμένος απέναντι στην άμυνα της Ξάνθης και έτσι, ξεκίνησε απογοητευτικά με την ισοπαλία απέναντι στη Ξάνθη.

ΞΑΝΘΗ

Με συγκεκριμένο πλάνο παρατάχθηκε η Ξάνθη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στόχος της ήταν να μη δεχτεί γκολ και να κρατήσει έτσι τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο σε ό,τι αφορά το θέμα της πειθαρχίας και έτσι απέσπασαν με άνετο τρόπο το θετικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    1-0

1295791

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με το μυαλό στη ρεβάνς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ο Ατρόμητος δεν έπιασε καλή απόδοση απέναντι στον Λεβαδειακό. Όσο έπαιξε όμως, ήταν αρκετό για να φέρει και τη νίκη με 1-0. Αμυντικά δεν κινδύνεψε πολύ και πάνω σε αυτή τη γραμμή θα στηρίξει πολλά. Χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά και αυτό φάνηκε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με γνώμονα πως πριν από λίγες ημέρες έμαθε ότι θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, ο Λεβαδειακός για αυτά τα δεδομένα, έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο. Με λίγες ημέρες προετοιμασίας παρουσίασε ένα συμπαγές σύνολο στο Περιστέρι. Επιθετικά είχε προβλήματα, αλλά ακόμα και έτσι έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα μέσα για το θετικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ        3-0

1296398

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός και έτσι απέναντι στον Πανιώνιο θα έπρεπε να κάνει τα βασικά για να φτάσει στην άνετη νίκη. Έτσι και έγινε με το 3-0 απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες να θεωρείται δίκαιο. Δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο, είχε τον απόλυτο έλεγχο και έτσι η νίκη με 3-0 ήρθε ως φυσική συνέπεια της εικόνας του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Από τις αναμετρήσεις όπου δεν υπολόγιζε κάτι θετικό ήταν αυτή για τον Πανιώνιο και αυτό φάνηκε και εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε μία ενδεκάδα που δεν θεωρείται και η πιο δυνατή του συλλόγου. Δεν μπορεί να γίνει σωστή κρίση από αυτό το παιχνίδι, καθώς ο Πανιώνιος θα κυνηγήσει την άνετη παραμονή του σε άλλες αναμετρήσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ        1-2

1297149

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δυνατό ήταν το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στη σεζόν και στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό έκανε εξαιρετικό παιχνίδι για να προηγηθεί 1-0, με αμφισβητούμενο πέναλτι βέβαια.  Στην επανάληψη έπαθε black out και… χάρισε δύο τέρματα στον Παναθηναϊκό. Προβληματισμός σίγουρα υπάρχει για την εικόνα στην άμυνα, ωστόσο με βάση τη γενική του εικόνα, θα είναι από τις ομάδες που εύκολα ή δύσκολα θα βρουν το δρόμο προς την παραμονή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπορεί η φόρμα του να μην ήταν η καλύτερη δυνατή ωστόσο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός άφησε τα πάντα στην άκρη και πήρε… παλικαρίσιο διπλό στο Αγρίνιο. Μπορεί εξωαγωνιστικά να υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία, ωστόσο οι παίκτες και το προπονητικό τιμ δεν έχασαν τη ψυχραιμία τους εντός αγωνιστικού χώρου. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη της άμυνας του Παναιτωλικού και πήραν το σπουδαίο διπλό.



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved