Παπαδόπουλος: «Με σταθερότητα και ρεαλισμό στη Σούπερ Λίγκα»

Παπαδόπουλος: «Με σταθερότητα και ρεαλισμό στη Σούπερ Λίγκα»

Τις σκέψεις τους για τον Ηρακλή, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για το νέο πρωτάθλημα, το Σάββατο (22/8) στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή, κατέθεσαν σήμερα ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Εμάνουελ Περόνε.

Ο τεχνικός και ο επιθετικός του «Γηραιού» μίλησαν σε εκπροσώπους του Τύπου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, με τον πρώτο να αναφέρει αρχικά: «Χαρήκαμε την άνοδό μας στη Σούπερ Λιγκ την περυσινή σεζόν, στη διάρκεια της οποίας κάναμε και αρκετά άλλα πράγματα που έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Καταφέραμε να έχουμε το χειροκρότημα του κόσμου ακόμα και σε άσχημα αποτελέσματα, αναδείξαμε παίκτες που δεν ήξερε κανείς και πλέον έχουν ανανεώσει με την ομάδα. Μας έχουν μείνει άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που θέλουμε να κρατήσουμε για τα επόμενα χρόνια. Για όλα αυτά πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο. Για την καινούργια χρονιά επόμενο είναι να υπάρχει αγωνία. Στόχος μας είναι να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία και να σκεφτόμαστε ρεαλιστικά. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πρέπει να τα βλέπουμε όλα ρεαλιστικά. Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας στα παιχνίδια. Όπως παίζαμε πέρυσι έτσι θα παίζουμε και φέτος. Το ποδόσφαιρο που άρεσε στον κόσμο και το χειροκρότησε. Χρειάζεται να υπάρχει στήριξη στα παιδιά και στον πρόεδρο της ομάδας. Το κλίμα στη ομάδα είναι εξαιρετικό και δύναμή μας είναι τα αποδυτήρια».

Είπε ακόμη ο Παπαδόπουλος:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού: «Αποκτήσαμε τους παίκτες που θέλαμε. Υπήρχαν μία-δύο περιπτώσεις, όπως του Πίντο, που απασχολήσανε περισσότερο. Δε μπορείς, όμως, να είσαι σίγουρος για τίποτα στο μεταγραφικό κομμάτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις προσθήκες που έγιναν».

Για τα στοιχεία που θέλει να υπάρχουν στην ομάδα: «Δύο στοιχεία πρέπει να υπάρχουν σίγουρα σε μια ομάδα. Το πάθος και η νοοτροπία νικητή. Τα έχουμε και τα δύο, όπως και πολύ ταλέντο».

Για το μεγάλο ρόστερ: «Όταν έχω πολλές επιλογές ποτέ δεν είμαι μπερδεμένος, αλλά χαρούμενος. Όποιος είναι καλύτερος, αυτός θα παίζει. Δουλειά μου είναι να τους διαχειρίζομαι. Πολλές φορές εφαρμόζεις αλλαγές ανάλογα με τον αντίπαλο, τη διάθεση του ποδοσφαιριστή, αλλά και τις συνθήκες του αγώνα. Το σημαντικό είναι όλες οι καλές οι ομάδες πνα έχουν πάθος».

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με την Καλλονή (22/8): «Το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα είναι πάντα δύσκολο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη, ώστε να έχουμε και καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Το ίδιο θέλει και η Καλλονή. Πρέπει να μελετήσουμε τον αντίπαλο, κάτι που έχει γίνει ήδη σε μεγάλο βαθμό. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Η ομάδα, λόγω της ταλαιπωρίας των τελευταίων ετών, είχε μείνει πολύ πίσω στο θέμα της οργάνωσης. Με την έλευση του προέδρου όλα έχουν πάρει το δρόμο τους σιγά-σιγά. Ο πρόεδρος τα έχει αναλάβει όλα».

Για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος: «Καμία δεν έχει ενισχυθεί πολύ και ο λόγος είναι η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Θα είμαστε μια ομάδα που θα ευχαριστεί τον κόσμο με το ποδόσφαιρο που θα παίζει. Η δυναμικότητα του πρωταθλήματος έχει πέσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Περόνε, με τη σειρά του, δήλωσε: «Επιστρέφω στη Μυτιλήνη, μετά από ένα χρόνο, αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Πρέπει να κερδίσουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Καλλονή, για να ενισχυθούμε ψυχολογικά για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας. Η ομάδα είναι πολύ καλή και βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Αυτό το δείξαμε και στο φιλικό που δώσαμε με τη Φιορεντίνα. Υλοποιήσαμε πέρυσι το στόχο της ανόδου και θέλουμε να κάνουμε πράξη και τους φετινούς μας στόχους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μέρα με τη μέρα και βήμα-βήμα, θα γίνουμε καλύτεροι. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Η Σούπερ λιγκ είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία και αυτό το ξέρουν όλα τα παιδιά. Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα σε Σούπερ Λιγκ και Φουτμπολ Λιγκ. Σε προσωπικό επίπεδο ο Αργεντινός τόνισε πως: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Είτε αυτό σημαίνει να βάζω γκολ, είτε με ενέργειες. Αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίζει ο Ηρακλής. Το ποιος θα σκοράρει, έρχεται σε διαφορετική μοίρα. Ο κορμός της ομάδας έμεινε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε μια οικογένεια και παλεύουμε καθημερινά. Τα αποδυτήρια του Ηρακλή είναι τα καλύτερα που έχω μπει στην καριέρα μου. Το οικογενειακό κλίμα είναι το πλεονέκτημά μας. Κοιτάμε όλες τις ομάδες στα ίσα και δε φοβόμαστε κανέναν. Πάμε πάντα για τους τρεις βαθμούς».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved