«Το όνειρο τελείωσε»

«Το όνειρο τελείωσε»

Ο Αστέρας ήθελε περισσότερο το παιχνίδι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο επιθετικός των Αρκάδων, Εμάνουελ Φρανκού.

Ο Εμάνουελ Φρανκού μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στη καρδιά που έδειξε αυτός και οι συμπαίκτες του: «Σήμερα τα πήγαμε καλά, ωστόσο δεν μας φτάνει. Πλέον έχουμε χάσει τα πάντα. Δεν μπορούσαμε να αναστρέψουμε την κατάσταση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας και σήμερα παρά τον άσχημα καιρό».  Παράλληλα μίλησε για υπέροχο συναίσθημα, όταν άκουγε ρυθμικά το όνομα του από την εξέδρα: «Είναι υπέροχο να ακούς τον κόσμο να σε αποθεώνει. Τους ευχαριστώ πολύ. Θέλω να ξέρουν πως έπαιζα και για αυτούς» κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αναστασόπουλος του Πανιωνίου, συμπλήρωσε: «Νομίζω πως δεν είχαμε κίνητρο σήμερα. Ήρθαμε εδώ και παραδοθήκαμε εύκολα». Στην συνέχεια ο νεαρός άσος του Πανιωνίου έκανε αναφορά στο γεγονός πως σε παιχνίδι με τον Αστέρα είχε κάνει το ντεμπούτο του με τα, «κυανέρυθρα»: «Σίγουρα αυτή την στιγμή θα την έχω για πάντα στο μυαλό μου. Ωστόσο αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα κοιτάμε μπροστά» υποστήριξε.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Αναστασόπουλος παραδέχτηκε ότι ο υποβιβασμός ήταν δίκαιος:  «Το ότι κερδίσαμε σήμερα τον Πανιώνιο με 3-1 είναι σίγουρα ένα ευχάριστο γεγονός, ωστόσο ο υποβιβασμός δεν αλλάζει. Κλείσαμε με καλό τρόπο μια άσχημη χρονιά. Το πρόβλημα της ομάδας ήταν ότι δεν έβαζε γκολ με τίποτα, οπότε νομίζω δίκαια πέρασε. Δεν θέλω να κρίνω κανένα προπονητή, για το ότι δεν αγωνίστηκα πολύ φέτος. Ο Αστέρας έχει την δυναμική να επιστρέψει στην Super League».

Της ίδιας άποψης είναι και ο Αντώνης Λαδάκης: «Θέλαμε να δώσουμε μια ικανοποίηση στον κόσμο μας στην τελευταία μας παρουσία στην Super League. Πιστεύω ότι Football League θα είναι μια παρένθεση για την ομάδα της Τρίπολης. Οι κύριοι Μπάκος και Καϋμενάκης θα συνεχίσουν στην ομάδα και αυτό από μόνο του είναι εχέγγυο για την επάνοδο στην Super League. Ξέραμε πως αφού δεν παίρναμε παιχνίδια στην έδρα μας μοιραία θα πέφταμε».

Αποχώρησε λίγο μετά τις 21:00 η αποστολή του Πανιώνιου, η οποία μάλιστα τα «άκουσε» ένα χεράκι από τους φίλους του Αστέρα που ήταν ακόμα στο γήπεδο και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμίσει η κατάσταση.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Άρης Κολλιντζογιαννάκης



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved