«Πετάξε» για την πρόκριση!

«Πετάξε» για την πρόκριση!

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα για το Βέλγιο με στόχο την πρόκριση στο αυριανό ματς με την Μπριζ στο «Γιάν Μπρέιντελ»

Με τις γνωστές απουσίες ταξίδεψε στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός ο οποίος έκανε χθες την τελευταία προπόνηση στο Κορωπί πριν από τον επαναληπτικό με την Μπριζ. Η αποστολή του «τριφυλιού» αναχώρησε σήμερα στις 8.20π.μ. από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αναμένεται να φτάσει στις Βρυξέλλες από όπου οδικώς θα μεταβεί στο Μπριζ. Οι «πράσινοι» έκαναν προπόνηση χθες το απόγευμα με τον Πέτριτς να μένει εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά να είναι στην αποστολή, ενώ ο Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τον Εσιέν να συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα.

Τόσο ο Δανός κεντρικός αμυντικός όσο και ο Γκανέζος σταρ δεν είναι στην αποστολή, όπως εκτός είναι και ο Σέρχιο Σάντσεθ λόγω της αποβολής του στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή είναι ο Χρήστος Δώνης ενώ δεν είναι ο Νάνο ο οποίος παρότι προπονήθηκε κανονικά είναι ακόμα ανέτοιμος και ο Αναστασίου προτίμησε να τον αφήσει στην Αθήνα. Εκτός είναι κι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και για αυτό οι «πράσινοι» ταξιδεύουν με δυο τερματοφύλακες στο Βέλγιο. Στα συν του Παναθηναϊκού, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, είναι πως ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι 100% έτοιμος κι έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του «τριφυλλιού». Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια τακτικής, εξάσκηση στις στημένες φάσεις ενώ μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αναστασίου έδειξε και πάλι βίντεο στους ποδοσφαιριστές του.

Η αποστολή για το Βέλγιο: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς, στο πρώτο είχαμε ένα σκορ που δεν μας δίνει μεγάλη ασφάλεια. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και το κυριότερο να είμαστε πειθαρχημένοι. Πιστεύω ότι θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο το ξεκίνημα του παιχνιδιού, πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά το γνωρίζουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και πάμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι η Μπριζ θα προσπαθήσει να ασκήσει μεγάλη πίεση, από την άλλη εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε

Φάνηκε στο πρώτο ματς ότι όταν ήμασταν συγκεντρωμένοι και τακτικά κάναμε, σ' αυτά που είχαμε πει δεν είχαμε πρόβλημα. Καταλαβαίνω την πίεση που υπάρχει στα παιδιά αυτό φάνηκε στην αρχή του πρώτου ματς, που ήμασταν αγχωμένοι. Είναι σημαντικό τα παιδιά, εκτός από όλα τα άλλα, να το ευχαριστηθούν.

Εντός έδρας η Μπριζ θα παίξει τελείως διαφορετικά διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς, έτσι κι αλλιώς εντός παίζει διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά μας ενδιαφέρει περισσότερο τι θα κάνουμε εμείς και όχι αυτοί. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, για όλα τα πράγματα υπάρχει πρώτη φορά» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου.

Aπό την πλευρά του ο Τάσος Λάγος επεσήμανε: «Κι εγώ και όλοι στην ομάδα περιμένουμε την πρόκριση, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά πάμε στο Βέλγιο χωρίς να το σκεφτόμαστε σαν να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Μπριζ είναι επικίνδυνη μέσα στην έδρα της, θα μας πιέσει δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Θα υπάρχουν στιγμές μέσα στο ματς που θα παίξουμε για το αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι να πάρουμε την πρόκριση, όλοι έχουμε δουλέψει γι αυτό, μπορούμε να προκριθούμε χωρίς να δεχτούμε γκολ αλλά θα κυνηγήσουμε το γκολ γιατί αν τα καταφέρουμε θα είναι όλα πιο εύκολα για μας. Ξέρουμε ότι δημιουργούμε ευκαιρίες πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει μπροστά για να πετύχουμε ένα γκολ, αν δεν έρθει το γκολ θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε, γιατί και το μηδέν δίνει την πρόκριση».

Πηγή: leoforos.gr



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved