Παναθηναϊκός: Τους άφησε με την… όρεξη!

Παναθηναϊκός: Τους άφησε με την… όρεξη!

Διαβάστε ποιοι είναι οι… μνηστήρες που έμειναν με άδεια χέρια μετά το νέο ξεκαθάρισμα από πλευράς Παναθηναϊκού για τη μη παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ!

Αν και το είχε κάνει απόλυτα σαφές ο Παναθηναϊκός φρόντισε την Κυριακή (02/08), για ακόμα μια φορά, να το… ξεκόψει σε όσους ενδιαφέρονται για τον Μάρκους Μπεργκ! Ο Σουηδός «Killer» του «τριφυλλιού» δεν πάει πουθενά και θα μείνει τουλάχιστον ως το 2018 στους «πράσινους» για να… φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Θα γίνει το ραντεβού

Και μπορεί να γίνει ένα ραντεβού των διοικούντων τον Παναθηναϊκό με τους εκπροσώπους του Μπεργκ, όμως, αυτό σε καμία περίπτωση δεν αφορά περίπτωση πώλησης του 28χρονου φορ, αλλά έχει να κάνει με κάποιες εκκρεμότητες μεταξύ των δυο πλευρών οι οποίες προέκυψαν λόγω των capitals control και της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας.

Έτσι, όπως επιβεβαίωσε και η «πράσινη» ΠΑΕ, την Τρίτη θα συναντηθούν στο Βέλγιο οι Γιάννης Αλαφούζος, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και η νομική εκπρόσωπος Αθηνά Μπαλωμένου, με τους ανθρώπους του γραφείου που εκπροσωπεί τον Μπεργκ, για συγκεκριμένο θέμα. Ούτως ή άλλως, ο Παναθηναϊκός το έχει κάνει σαφές με κάθε τρόπο πως ο Σουηδός δεν παραχωρείται έναντι κανενός αντιτίμου και θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμα.

Αυτοί που έφαγαν… πόρτα

Η εξέλιξη αυτή, δεδομένα φέρνει… στενοχώρια σε περισσότερες από έξι γνωστές ευρωπαϊκές – και μη – ομάδες που είχαν στη μεταγραφική τους λίστα τον ηγέτη του Παναθηναϊκού. Από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό, υπήρξαν κρούσεις προς το «τριφύλλι» ωστόσο σε όλες η απάντηση ήταν ίδια. «Ο Μπεργκ δεν παραχωρείται». Όσοι δεν… έχουν βάλει μυαλό από τα παθήματα των προηγούμενων, θα συνεχίσουν να παίρνουν την ίδια απάντηση σε προσεγγίσεις που θα κάνουν προς τον Παναθηναϊκό κάτι που είναι αδιαπραγμάτευτο για τους «πράσινους».

Η πρώτη που είχε εμφανιστεί ως ενδιαφερόμενη για τον Μπεργκ, ήταν τον Αύγουστο το 2013 η Μάλαγα, λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σουηδού από τον Παναθηναϊκό! Ακολούθησαν στη διάρκεια της σεζόν 2013-2014, κι όσο ο Μπεργκ έβρισκε ρυθμό και… δίχτυα, αρκετά έντονα σενάρια για τη Βέρντερ Βρέμης. Οι Γερμανοί έφαγαν… άκυρο από τον Παναθηναϊκό, όπως και οι Ρώσοι που είχαν ένα φιλολογικό ενδιαφέρον. Τη… σκυτάλη, πήραν οι Άγγλοι. Στόουκ, Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ το 2014 είδαν τον Παναθηναϊκό να λέει «όχι» στις προσεγγίσεις τους, με τον Μπεργκ διαρκώς να δηλώνει ευτυχισμένος στην Αθήνα και πως δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό!

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του στα μέσα της περσινής σεζόν, ο Μπεργκ χρίστηκε ηγέτης του Παναθηναϊκού ως το 2018 κι αυτό ήταν αρκετό για να… κόψει τη φόρα σε πολλούς. Οι τελευταίοι που έδειξαν αμετανόητοι, ήταν οι Άραβες της Αλ Αχλί που πρόσφεραν 8 εκατ. ευρώ στο «τριφύλλι», αλλά εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από την ΠΑΕ, απάντηση που έλαβε – φυσικά – και ο εκπρόσωπος της Φροζινόνε που βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα. Την απάντηση αυτή, θα λάβει κι όποιος ακόμα δεν έχει καταλάβει αυτό που δεν θα βαρεθούν να λένε στον Παναθηναϊκό: «Ο Μπεργκ δεν πωλείται»!



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved