«Λευκή» πρόβα

«Λευκή» πρόβα

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Καβάλα, στην «πρόβα τζενεράλε» των Περιστεριωτών για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 30/04.

Ανούσια η υπεροχή για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, από την οποία φάνηκαν πολύ οι απουσίες των Σφακιανάκη και Νεμπεγλέρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους «αργοναύτες» να παίζουν κάτω του μετρίου σε ένα εντελώς αδιάφορο για αυτούς παιχνίδι.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος τερμάτισε στην 12η θέση με 34 βαθμούς, ενώ η Καβάλα βρέθηκε αρκετά ψηλότερα αφού ήταν 7η με 40 βαθμούς.

Mε το παιχνίδι να μην παρουσιάζει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δυο ομάδες ξεκίνησαν κάπως νωθρά στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να αργήσουν να δημιουργηθούν φάσεις. Ο ρυθμός απουσίαζε και το μόνο που είχε κάποιο ενδιαφέρον ήταν οι «μάχες» του Σαμπού με τον Νικουλάε στη μία πλευρά και του Ντουγκλάο με τον Αναστασάκο στην άλλη για να σπάσει η… μονοτονία από ένα καλό σουτ του Σαρμιέντο μετά από περίπου 20 λεπτά αγώνα στο γήπεδο του Ατρόμητου.

Οι γηπεδούχοι μετά από εκείνο το σημείο έδειξαν να έχουν αναθαρρήσει κάπως, βοήθησε σε αυτό και η άνοδος στην απόδοση των Καραγκούνη και Σαρμιέντο και με τον Αργεντινό έχασαν μια καλή στιγμή όταν από σέντρα του Τάτου η προβολή του έμπειρου χαφ πέρασε έξω από την εστία του Βαγέχο.

Η Καβάλα από την πλευρά της προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ωστόσο ο Αμπντούν και ο Ονουάτσι περιορίστηκαν από Σκόνδρα και Δάρλα με την αλλαγή πλευρών για τους εξτρέμ των «αργοναυτών», έπειτα από εντολή του Μαντζουράκη, να μην έχει αποτέλεσμα. Μοναδική καλή φάση των φιλοξενούμενων, ήταν αυτό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από ωραία πάσα του Αμπντούν, ο Νικουλάε σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα απευθείας στην αγκαλιά του Ιτάνζ.

Ο ίδιος μέτριος ρυθμός και το ίδιο κακό θέαμα, παρέμεινε και στην επανάληψη με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Καβάλα να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να απειλήσει, κάτι που σε δυο περιπτώσεις με τον Αμπντούν να κάνει πλαγιοκοπήσεις από αριστερά έβαλε σε κίνδυνο τα καρέ του Ιτάνζ, ωστόσο δεν υπήρχε αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές του Δώνη, με τους Φαβάλι και Μπρίτο να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν διάθεση να επιτεθούν οργανωμένα ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους είτε τα «χαλούσαν» στην τελική προσπάθεια, την ώρα που ο Γιάννης Μαντζουράκης θέλησε με την είσοδο του Βουτσίσεβιτς να «ηρεμήσει» κάπως το παιχνίδι της ομάδας του, γεγονός που λειτούργησε εν μέρει αλλά όχι ολοκληρωτικά έτσι ώστε να σκοράρει η Καβάλα.

Την ίδια ώρα στις εξέδρες το «πάρτι» των οπαδών του Ατρόμητου συνεχίστηκε ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, με τους οπαδούς να ζητούν το τρόπαιο από την ομάδα του Περιστερίου και στο 85’ να… εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, νομίζοντας ότι έχει τελειώσει ο αγώνας, έτσι ώστε να βρεθούν κοντά στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Σπάθας ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι με την παρουσία των οπαδών στο ταρτάν του γηπέδου του Περιστερίου, κι έτσι διέκοψε για δύο-τρία λεπτά τον αγώνα, πριν δώσει συνέχεια για να χαθεί η καλύτερη στιγμή του Ατρόμητου μετά την σέντρα του Καραγκούνη από αριστερά και την προβολή του Μπρίτο που κατέληξε στην αγκαλιά του Βαγέχο για να μείνει το 0-0 στο Περιστέρι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved