Περίπατος στις Σέρρες...

Περίπατος στις Σέρρες...

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρις Βερπακόφσκις, ο Εργοτέλης επικράτησε εύκολα με 4-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες στο φινάλε της Super League.

Έτσι, η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε φέτος, καταλαμβάνοντας την 8η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, αυτή είναι και η καλύτερη θέση στην ιστορία των Κρητικών στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Βερπακόφσκις ήταν αναμφίβολα ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, καθώς ο Λετονός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 5’, ενώ έδωσε τις ασίστ στους Ορφανό και Μπούντιμιρ για να σκοράρουν στο 31’ και το 73’, αντίστοιχα. Ο νεαρός Καρέλης με πέναλτι στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Εργοτέλης διατήρησε το αήττητο που έχει στις Σέρρες σε έξι αναμετρήσεις, όπου μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Απαλλαγμένες από το άγχος, οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να παίξουν μπάλα. Οι προπονητές παρέταξαν με επιθετικούς προσανατολισμούς τις ομάδες τους, θέλοντας τη νίκη. Αυτό βοήθησε στο να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις.

Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έπαιξε πιο απλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 5’ με μια ωραία αντεπίθεση έκανε το 1-0 με τον Βερπακόφσκις, έπειτα από δοκάρι του Μπούντιμιρ. Ο Πανσερραϊκός δεν έμεινε με σταυρωμένα τα... χέρια και προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας και δύο καλές στιγμές, στο 20’ και το 26’ με τους Σουμπίνιο και Νταλέ, αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που έφτασε σε ακόμη ένα γκολ, στο 31’ με τον Ορφανό, εκμεταλλευόμενη νωρίτερα και το λάθος του Βαλσαμάκη. Η ομάδα των Σερρών προσπάθησε να μειώσει το σκορ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο οι Μπέλιτς και Νταλέ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αθανασίου.

Ο Παύλος Δημητρίου έκανε πιο επιθετικό τον Πανσερραϊκό με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βγάζοντας τον Κάστρο και περνώντας στο γήπεδο τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον Γεωργιάδη. Μάλιστα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που έβγαλε την μπαλιά στον Πάρκερ στο 48’ στη φάση που οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και τη μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν.

Παράλληλα, ο Γεωργιάδης αποτέλεσε τον κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών του Πανσερραϊκού στο δεύτερο μέρος. Πάντως, όσο περνούσε η ώρα, τόσο η ομάδα των Σερρών παρέδιδε τα όπλακαι έδειχνε να συμβιβάζεται με την ήττα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Εργοτέλη να φτάσει και σε ένα τρίτο γκολ στο 73’ με τον Μπούντιμιρ, ο οποίος με σουτ έκανε το 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85’ ο νεαρός Καρέλης με πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Ορφανός. Την ευκαιρία να μειώσει είχε ο Πανσερραϊκός στο 88’, αλλά το σουτ του Λεοζίνιο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Θυμηθείτε LIVE λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved