ΑΕΚ: Μεταγραφές αν θέλει πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Μεταγραφές αν θέλει πρωτάθλημα

Με την ΑΕΚ να έχει δώσει ήδη τα πρώτα της τρία φιλικά, υπάρχουν σημαντικά και ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όσοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παραχώρησαν συνέντευξη αναφορικά με τη νέα σεζόν που έρχεται, ανέφεραν πως στόχος της Ένωσης είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακόμα και οι οπαδοί της, αυτό έχουν ως στόχο και τίποτα λιγότερο δεν θα τους ικανοποιούσε ύστερα από μία διετία όπου είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει με απίθανες ομάδες.

Το ερώτημα ωστόσο είναι αν ο «δικέφαλος» έχει τα… εργαλεία για να μπορέσει να κοντράρει τις άλλες ομάδες και να βγει νικήτρια σε αυτόν τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Στα πρώτα τρία της φιλικά, υπήρξαν κάποια ξεκάθαρα συμπεράσματα για αυτό. Έτσι, για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο, χρειάζεται σίγουρα κάποιες μεταγραφές για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της.

Αριστερό μπακ

Τις τελευταίες εβδομάδες οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με τον Τζιοβάνι της Φλουμινένσε, να έδειχνε… κλεισμένος. Παρόλα αυτά, την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του ακυρώθηκε και δεν υπήρξε έτοιμη εναλλακτική λύση.

Στα πρώτα τρία φιλικά της ΑΕΚ, στη θέση του αριστερού μπακ χρησιμοποιήθηκαν οι Πεταυράκης, Γροντής και Σοϊλέδης. Κανείς τους όμως, δεν έδειξε ικανός να πάρει φανέλα βασικού για τη νέα σεζόν και έτσι έγινε ξεκάθαρο πως πρέπει να υπάρξει κάποια προσθήκη εκεί.

Βλέποντας κανείς τη δεξιά πλευρά όπου αγωνίζονται οι Γκάλο και Βασιλαντωνόπουλος, έχοντας να περιμένουν και τον Μπακάκη να γυρίσει από τον τραυματισμό του, η διαφορά ποιότητας είναι… χαοτική.

Επιθετικός κορυφής

Από εκεί και πέρα, αυτό που δείχνει να λείπει από την Ένωση είναι ο επιθετικός που θα φορτώσει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Κρισάντους μπορεί να έχει δείξει ραγδαία βελτίωση συγκριτικά με την παρουσία του πέρυσι, ωστόσο ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό για να τον κάνει τον επιθετικό που θα στηριχθεί όλη η ομάδα πάνω του.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ μπορεί να αγωνίζεται ως επιθετικός, ωστόσο έχει και άλλους ρόλους στον αγώνα, όπου γυρνάει έξω από την περιοχή για να πάρει την μπάλα και να τη μοιράσει δεξιά ή αριστερά. Έτσι, ο Τραϊανός Δέλλας σίγουρα θα ήθελε ένα φορ καθαρά περιοχής που η δουλειά του θα είναι αποκλειστικά και μόνο να τελειώνει τις φάσεις.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved