Στα «βυσσινί» Αμπουμπακάρι και Μελίσσης

Στα «βυσσινί» Αμπουμπακάρι και Μελίσσης

Η Λάρισα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση των Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι και Χρήσοτυ Μελίσση.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Λάρισας συνεχίζεται με την απόκτηση των Μοχζάμεντ Αμπουμπακάρι και Χρήστου Μελίσση.

Η δεινή βαθμολογική θέση της ΑΕΛ ουσιαστικά αναγκάζει τους διοικούντες την ομάδα να ενισχύσουν μεταγραφικά την ομάδα προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Super League. Τα δυο νέα πρόσωπα στο ρόστερ λοιπόν είναι οι Αμπουμπακάρι και Μελίσσης η απόκτηση των οποίων ολοκληρώθηκε και τυπικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών για τον Γκανέζο αναφέρει «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί. Ο Γκανέζος μέσος συμφώνησε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη δύο χρόνια».
Μιλώντας για πρώτη φορά ως παίκτης της Λάρισας ο 24χρονος άσος επεσήμανε «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν και με έφεραν στη Λάρισα. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό στην απόφασή μου. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Κανείς δεν πιστεύει ότι η ΑΕΛ αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και αν βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Η θέση της είναι στη Super League. Θεωρώ ότι με μια εβδομάδα προπόνησης σε κανονικούς ρυθμούς, θα είμαι έτοιμος. Με την υποστήριξη του κόσμου είμαι βέβαιος ότι μετά από 5 αγώνες θα έχει επιστρέψει τα χαμόγελο σε όλους μας».

Γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1986 στο Κουμάσι της Γκάνας ο Αμπουμπακαρί έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που μετακινήθηκε από τις Ακαδημίες της Φέγενορντ επί αφρικανικού εδάφους στην Ολλανδία για λογαριασμό της πρώτης ομάδας. Μετά από ενάμιση χρόνο στο Ρότερνταμ μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε δύο παραγωγικές σεζόν (2007-09). Ακολούθησε η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ένα εξάμηνο δανεισμού στον Λεβαδειακό και επιστροφή στις Σέρρες για το πρώτο μισό της φετινής περιόδου.
Η καριέρα του Αμπουμπακαρί με αριθμούς
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
2006-07 / Φέγενορντ / -
2007-08 / Πανσερραϊκός / 30 – 2
2008-09 / Πανσερραϊκός / 28 – 1
2009-10 Α / ΠΑΟΚ / 1 –
2009-10 Β / Λεβαδειακός / 12 – 1
2010-11 Α / Πανσερραϊκός / 9 –

Επίσης, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λάρισα για να γνωστοποιήσει την επιστροφή του Μελίσση στην ομάδα αναφέρει «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Μελίσση με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μελίσσης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα εξάμηνο παρουσίας στην πορτογαλική Μαρίτιμο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2009-10) ήταν από τα βασικά στελέχη της ΑΕΛ, καταγράφοντας συνολικά 29 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved