Την Τρίτη... απαγορεύονται τα λάθη!

Την Τρίτη... απαγορεύονται τα λάθη!

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε δυο ατομικά λάθη στην άμυνα και ηττήθηκε 2-1 από την Ουντινέζε στο φιλικό της Λεωφόρου.

Αρκετά καλός τακτικά κι επιθετικά ο Παναθηναϊκός, πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη τα οποία απαγορεύεται να κάνει την Τρίτη (28/07) απέναντι στην Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει την ήττα, ενώ έδειξαν πως έχουν δουλέψει αρκετά σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας, κάτι που φάνηκε από τις αργές επιστροφές τους και το γεγονός ότι δεν είχαν έκρηξη για να φύγουν από τον προσωπικό τους αντίπαλο. Το τριφύλλι είχε γενικά καλό πρόσωπο για μια ώρα αγώνα, δείχνοντας πως θα πρέπει να έχει και συγκέντρωση απέναντι στην Μπριζ έτσι ώστε να μην δεχθεί γκολ που θα του δυσκολέψει την προσπάθεια για πρόκριση. Στο ματς κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Ορέστης Καρνέζης που αποθεώθηκε από τον κόσμο και τιμήθηκε από την ΠΑΕ, ενώ μετά το τέλος του ματς ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα παρά την ήττα και ζήτησε... πρωτάθλημα.

Ένα... κρύο γκολ δέχθηκε ο Παναθηναϊκός με το... καλησπέρα στο ματς της Λεωφόρου. Από λάθος της άμυνας στο 9' ο Αντνάν βρήκε τον Μπρούνο ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση τον εξερχόμενο Κοτσόλη κι άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Αναστασίου έδειξαν αρκετά πιασμένοι από τη βαριά προετοιμασία, ωστόσο μετά το 20λεπτο έδειξαν να ανεβαίνουν και δημιουργικά είχαν κάποια πολύ καλά διαστήματα. Στο 27' ο Καρέλης έκανε το πρώτο σουτ των πράσινων το οποίο πέρασε πάνω από την εστία του Καρνέζη, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ατζαγκούν έφυγε λίγο έξω. Στο 42' ο Παναθηναϊκός έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς, με τον Νίνη να βρίσκει με εκτέλεση κόρνερ τον Βέμερ στο δεύτερο δοκάρι κι αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από την εστία του Καρνέζη.

Μετά τη βράβευση του Ορέστη Καρνέζη, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αλλαγές, σε αντίθεση με την Ουντινέζε που άλλαξε πέντε ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, οι Ιταλοί έδειξαν και πάλι να μπαίνουν πιο δυνατά στο ματς κι είχαν καλές στιγμές με τον Ζαπάτα κύριο εκφραστή τους. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο έψαξε και πάλι την καλή κυκλοφορία της μπάλας, με τον Λαγό στο 56' να βρίσκει με ωραία κάθετη μπαλιά τον Μπεργκ, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα για να διαμορφώσει με το αριστερό το 1-1. Ο Αναστασίου στο 60' άλλαξε αρκετούς ποδοσφαιριστές του, βάζοντας στο ματς Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή και Λουντ, ενώ στη συνέχεια πέρασαν και οι Καλτσάς, Πέτριτς. Η Ουντινέζε έκανε κι αυτή δοκιμές κι αλλαγές, ωστόσο έδειξε πιο φρέσκια από τον Παναθηναϊκό και συνέχισε να απειλεί. Οι Ιταλοί στο 76' μετά από ένα τραγικό λάθος του Τριανταφυλλόπουλου, που έδωσε δικαίωμα στον Αγκίρε να βγει φάτσα με το τέρμα, κατάφεραν να πετύχουν το 2-1. Ο Παναθηναϊκός είχε δυο καλές στιγμές, με κορυφαία αυτή του Λουντ στο 90', αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Το θετικό ήταν πως ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και τόνωσε το ηθικό των παικτών ενόψει Μπριζ.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ (60' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Λαγός (60' Τριανταφυλλόπουλος), Ζέκα, Ατζαγκούν (60' Λουντ), Νίνης (62' Πέτριτς), Καρέλης (70' Καλτσάς), Μπεργκ

Ουντινέζε (Στέφανο Κολαντουόνο): Καρνέζης (46' Σκουφέ), Βάγκε (61' Βερέ), Αντνάν (46' Ερτό), Ντανίλο, Κονέ (46' Μέρκελ), Εντενίλσον (61' Πασκουάλ), Φερνάντες (84' Αλέξις), Ζαπάτα (61' Πιρίς), Ντομίτσι (46' Βιντμέρ), Πίντσι (46' Μπαντού), Τερό (73' Αγκίρε)

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Leoforos.gr



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved