Παναθηναϊκός: Πρόβα σε γεμάτη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός: Πρόβα σε γεμάτη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00, Leoforos/Novasports 1) την Ουντινέζε στην τελική πρόβα πριν από τα ματς των προκριματικών του Champions League με την Μπριζ – Επιστροφή στη Λεωφόρο και για τον λαό του «τριφυλλιού»

Η ώρα του πιο δυνατού τεστ για τον Παναθηναϊκό έφτασε. Το «τριφύλλι» σήμερα στις 9.00μ.μ. αντιμετωπίζει την Ουντινέζε σε φιλικό παιχνίδι στη Λεωφόρο, όπου θα τεστάρει την ετοιμότητά του για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Κλαμπ Μπριζ οι οποίες θα κρίνουν κα την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας και τέσσερα φιλικά, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία για να κάνει την τελική δοκιμή ενόψει των προκριματικών με τους Βέλγους. Απέναντι στην Ουντινέζε, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με απουσίες αλλά με τον βασικό του κορμό και με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν απέναντι στην Μπριζ να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Δεδομένα ο Αναστασίου θα δείξει κάποια από τα πλάνα του, αλλά όχι και όλα τα… χαρτιά του. Ωστόσο, η δυναμικότητα της Ουντινέζε προσφέρεται για να μπορέσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιοι θα μπορέσουν να δώσουν στην ομάδα όσα χρειάζεται στο πρώτο ματς των προκριματικών. Εκτός αποστολής για το ματς με τους Ιταλούς είναι ο Μάικλ Εσιέν, αλλά και οι Κλωναρίδης, Νάνο και Τελάντερ που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζαν.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-1-2 και τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Οι Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ και Πράνιτς θα είναι από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στα χαφ θα πάρουν θέσεις οι Λαγός, Ζέκα και Ατζαγκούν, με τον Νίνη σε ελεύθερο ρόλο και δίδυμο τους Καρέλη-Μπεργκ.

Επιστροφή και για τον κόσμο

Εκτός από την ομάδα, στη Λεωφόρο θα επιστρέψει δυναμικά και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» μπαίνουν στο σπίτι τους για ματς, πρώτη φορά μετά τις 3 Ιουνίου και η «δίψα» είναι τεράστια. Η ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο για το παιχνίδι στα 5 ευρώ και οι φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» απόψε στη Λεωφόρο, έτσι ώστε να δουν από κοντά τον νέο Παναθηναϊκό, τα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και τους ήδη υπάρχοντες σταρ της ομάδας. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία και για τη δική τους… πρόβα, αφού δεδομένα στο ματς με την Μπριζ το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα άκρως Παναθηναϊκή, όπως επιβάλλεται!



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved