Πολύ καλό για να είναι αληθινό…

Πολύ καλό για να είναι αληθινό…

Οι συνεργάτες του κ.Αγγελόπουλου, διαψεύδουν ότι η “Lottomatica” έχει διάθεση να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ.

Τον ιταλικό… ΟΠΑΠ, ή αλλιώς την εταιρεία “Lottomatica” εμπλέκει στο… παιχνίδι της επενδυτικής δραστηριοποίησης για λογαριασμό της ΑΕΚ, σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Πρόκειται για εταιρεία «κολοσσό» στο χώρο του στοιχήματος παγκοσμίως, εισηγμένη στο χρηματιστήριο και όπως είναι προφανές ένα τεράστιο επιχειρηματικό μέγεθος.
Εκπρόσωπος του συγκεκριμένου οργανισμού στην Ελλάδα, είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΚ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, Μάκης Αγγελόπουλος, που φέρεται να συμμετέχει στο γκρουπ των ανθρώπων που το τελευταίο διάστημα, διερευνούν το έδαφος για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.
Ο κ.Αγγελόπουλος είναι πρόεδρος και της εταιρείας Neurosoft, που δραστηριοποιείται σε λογισμικά για τράπεζες και στοιχηματικές εταιρείες, με την Lottomatica να κατέχει το 16% της Neurosoft.
Ήταν εκείνος μάλιστα που βοήθησε την ΑΕΚ να λάβει τη χορηγία του ΟΠΑΠ, το περασμένο καλοκαίρι, όπως επίσης και στη συνεργασία της Ένωσης με την Betonews.com. Η πρόθεση του κ.Αγγελόπουλου να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί στην Ένωση, είναι δεδομένη, αλλά από αυτό το γεγονός, μέχρι την εμπλοκή της Lottomatica στα διοικητικά του συλλόγου, υπάρχει απόσταση.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι διαψεύδουν ότι η ιταλική εταιρεία έχει διάθεση να ασχοληθεί με τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι τα συγκεκριμένα σενάρια έχουν ως στόχο να να «κάψουν» την προσπάθεια που κάνουν για να βρουν βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ.
Όπως λένε μάλιστα, ακόμη και να ήθελε η Lottomatica να ασχοληθεί με την Ένωση, δεν μπορεί να έχει μετοχές ποδοσφαιρικής εταιρείας, καθώς υπάρχει το ασύμβατο. Αν υπήρχε αυτή η πρόθεση, θα μπορούσαν να είχαν ήδη ασχοληθεί με την ομάδα της πόλης στην οποία εδρεύει, τη Ρόμα, που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και αναμφισβήτητα αποτελεί πολύ μεγαλύτερο μέγεθος –επιχειρηματικά- από την ΑΕΚ.



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved