Στο Καραϊσκάκη και ο Κονταρός!

Στο Καραϊσκάκη και ο Κονταρός!

Δύο μέρες άδεια από το νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης πήρε ο Μανώλης Κονταρός, προκειμένου να παραβρεθεί στην αυριανή (17/4) φιέστα του Ολυμπιακού.

Ο γνωστός λυράρης και κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα μας μετά από δύο μήνες, καθώς τότε ολοκληρώνεται το πρόγραμμα  της αποθεραπείας του. Ζήτησε και πήρε, ωστόσο, άδεια, για να βρεθεί, όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Stadio by Metro», στο πλευρό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, την ώρα που θα σηκώσει το κύπελλο του πρωταθλητή.

Σας παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξής του.

«Πάντα μου αρέσει, όταν έχω μια ιδιαίτερη χαρά., να τη ζω με δικούς μου ανθρώπους. Επειδή τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον αγαπώ και τον σέβομαι σαν πατέρα μου, γιατί είναι πολύ φίλος, θέλω να είμαι εκεί σε αυτή την μεγάλη του στιγμή. Είναι η πρώτη χρονιά που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό και παίρνει πρωτάθλημα και θέλω να είμαι παρών. Μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή σαν αδελφός και αφού μπορώ, θα κάνω αυτό το ταξίδι όχι μόνο σαν Ολυμπιακός, παρ’ όλο που είμαι φανατικός, αλλά γιατί θέλω να είμαι δίπλα του τη στιγμή που θα σηκώσει το κύπελλο», είπε αρχικά και στη συνέχεια στάθηκε στην αποκατάστασή του:

«Είμαι καλά. Έχω πάρει πλέον εξιτήριο από το νοσοκομείο και μένω σε ένα σπίτι που νοικιάζω. Το αιμάτωμα στο κεφάλι, το ράγισμα στην λεκάνη, τα πλευρά, οι πνεύμονες έχουν όλα αποκατασταθεί. Παραμείνει ακόμα όμως η παραλυσία στα πόδια από το χτύπημα στην σπονδυλική στήλη. Το οποίο όμως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν αποκατασταθεί πλέον 100% και τα δύο μου πόδια. Κάνω καθημερινά θεραπείες στο νοσοκομείο από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Με έχουν σηκώσει οι γιατροί και έχω κάνει κάποια μικρά βήματα με το «Π». Eίναι πολύ αισιόδοξοι, είναι ενθουσιασμένοι με την εξέλιξή μου. Με επισκέπτονται καθημερινά πάρα πολλοί ομογενείς που έχουν ταξιδέψει ακόμα και εννιά ώρες οδηγώντας για να με δουν. Έχουν έρθει επίσης 600 άτομα από ην Ελλάδα».

Για τον τρόπο που εξασφάλισε άδεια, τόνισε:

«Συζήτησαν οι δικοί μου άνθρωποι και οι συνάδελφοι με τους γιατρούς ότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ κοινωνικός, ότι βρίσκομαι όλη την ώρα σε γλέντια και ότι αν κλειστώ σε ένα δωμάτιο δεν θα μου κάνει καλό…», ενώ για το αν η περιπέτειά του τον άλλαξε σαν άνθρωπο, είπε:

«Με έχει κάνει πιο σοφό. Πιστεύω πως αν ο Θεός το θελήσει και ξαναπερπατήσω θα είμαι πιο χρήσιμος στην κοινωνία και στην οικογένεια μου, γιατί νοιώθω πιο σοφός. Έχω μελετήσει πολύ τα πράγματα τις ώρες που έχω μείνει μόνος και έχω αντιλαμβάνομαι καλύτερα τις προτεραιότητες μου. Νοιώθω ότι ο Θεός μου το έστειλε όλο αυτό και επειδή πιστεύω σε αυτόν, γιατί αυτός με γλίτωσε από την πρώτη μέρα, δεν θα μου στερήσει τη χαρά να σταθώ και πάλι στα πόδια μου».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved