Ολυμπιακός: Ο Σίλβα… φέρνει Μιραλάς, Νενέ και Μεξές

Ολυμπιακός: Ο Σίλβα… φέρνει Μιραλάς, Νενέ και Μεξές

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει τις τελικές… κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό… μέτωπο, έχοντας πλέον στα χέρια του τη λίστα των «ερυθρόλευκων» και τον τελευταίο… λόγο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (7/7) στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα, αφού είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης των Πειραιωτών, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νταμπλούχους και ανακοινώθηκε και επίσημα. Πλέον, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε… εποχή Σίλβα και ο νεαρός κόουτς είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Μάρκο Σίλβα αναχώρησε για το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όπου συναντήθηκε με τους Γιάννη Βρέντζο, Γρηγόρη Γεωργάτο, Μιχάλη Κουντούρη και Σάββα Θεοδωρίδη. Μετά την αρχική… γνωριμία, οι πέντε άνδρες συνομίλησαν και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και χρειάζονται άμεσες και μεθοδευμένες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έλαβε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από τον Ολυμπιακό και άμεσα θα δώσει την έγκρισή του για τις υποθέσεις που ενδιαφέρεται. Στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Κέβιν Μιραλάς. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει την επιστροφή του Βέλγου μεσοεπιθετικού και σε περίπτωση που τα δεδομένα των τελευταίων ημερών στην χώρα ήταν ελαφρώς πιο… ελπιδοφόρα, τότε, δεν αποκλείεται να είχαν δρομολογηθεί σημαντικές εξελίξεις.

Παράλληλα, στην λίστα των Πειραιωτών υπάρχει και το όνομα του Φιλίπ Μεξές. Ο Γάλλος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν, οι Νταμπλούχοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον διεθνή άσο, αλλά το αρνητικό είναι οι προτάσεις που έχουν φτάσει από την Ισπανία και την Τουρκία στην πλευρά του παίκτη.

Τέλος, δύο διαφορετικές περιπτώσεις είναι αυτές των Ντιόπ και Νενέ. Οι δύο άσοι εμφανίζονται «κλεισμένοι» από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, απομένουν λεπτομέρειες για τις τελικές επαφές. Ο λόγος γίνεται για την άποψη του Μάρκο Σίλβα. Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα πάρει την τελική απόφαση και σε περίπτωση που είναι θετική, τότε, αμφότεροι θα ξεκινήσουν το… ταξίδι τους για την Αθήνα και τα συμβόλαια.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved